Inna, detalii exclusive despre planurile cu Deliric: «Eu și iubitul meu suntem spontani»

Ultima actualizare:

Inna (35 de ani), pe numele ei adevărat Elena Alexandra Apostoleanu, este o fabrică de bani și de hituri, muncește la foc continuu, însă povestea de dragoste cu rapperul Deliric a început să îi pună în valoare și latura romantică, familistă.  Solista ne-a povestit, într-un interviu exclusiv, cum a fost anul 2021 pentru ea și ce așteptări are de la 2022.

image
  • Click!: Cum a fost 2021 pentru tine atât în carieră cât și în familie?

Inna: 2021 a fost un an excelent și sunt super recunoscătoare! A fost un an cu multe piese lansate, cu colaborări cu artiști mari, pe care îi apreciez, cum ar fi Alok, DJ-ul numărul 5 în lume, Sofi Tukker și cea mai recentă colaborare cu Sean Paul pentru ”Up”. În plus, am avut concerte, am făcut cel de-al doilea sezon de "Dance Queen’s House", o sesiune muzicală de 16 zile cu multă distracție, surprize, cu 8 episoade pe canalul meu de YouTube, în urmă căreia voi lansa un nou album. Am făcut parte din cel de-al doilea sezon de Masked Singer, în calitate de detectiv, am lansat propria mea colecție cu About You, am avut multe proiecte frumoase de care sunt încântată. Un an bun în care am avut și am în continuare oameni dragi, familie, prieteni, echipă.

  • Ce îți dorești de la 2022?

Clar, multe piese pe care să le lansez, concerte, călătorii și mai multe colaborări. Un an activ, așa cum îmi place și cum am avut în ultimul timp.

Inna și iubitul ei, Deliric. Foto: Global Records
Inna și iubitul ei, Deliric. Foto: Global Records
  • Ce planuri ai de Crăciun?

Voi petrece cu iubitul meu și cu familiile noastre, în București. (n.r. Inna are o relație cu rapperul Deliric)

  • Dar de Revelion? Cânți undeva la sfârșit de an?

De Revelion voi avea un concert în România, la Craiova, și apoi voi pleca în Turcia, unde am mai multe concerte. Deci va fi un Revelion cu activitate!

  • Îți dorești o vacanță? Ai plănuit-o?

Clar, mereu îmi doresc o vacanță! Dar iubitul meu și cu mine suntem spontani, așa că încă nu am decis următoarea destinație de vacanță.

  • Cu cine ți-ai dori o colaborare în 2022?

Las viitorul să mă surprindă. Am o listă destul de mare cu artiști cu care aș vrea să colaborez, dar toate la timpul lor.

Inna, ședință foto senzuală
Inna, ședință foto senzuală
  • Ce cadou îți dorești de Crăciun?

Să plec într-o vacanță într-o destinație exotică.

  • Ce obiceiuri îți plac de Crăciun?

Nu am prea multe obiceiuri preferate, dar îmi plac colindatul și împodobitul bradului alături de familie.

  • Ce îți place să mănânci de Sărbători?

Nu sunt neapărat pofticioasă, nu îmi doresc să mănânc ceva anume. În plus, acum sunt vegetariană, deci nu mănânc preparatele tradiționale.

  • Ne spui cea mai frumoasă amintire de Crăciun?

Când mergeam la colindat, în vecini, primeam multe cadouri, bani, abia așteptam să vină Moș Crăciun să văd ce mi-a adus. Stăteam într-un mareee suspans până venea dimineața să merg la brad să caut cadourile.â

Cine este Deliric, iubitul Innei

Deliric, pe numele real Răzvan Eremia, este unul dintre cei mai admirați rapperi din România, deținător unui cunoscut brand de haine și al unei case de discuri care produce muzică rap. Deliric s-a apucat de muzică de când era copil. A început să-și facă propriile versuri și așa s-a dezvoltat pasiunea pentru muzică, încă de mic. În clasa a IX-a, la liceu, și-a făcut o formație cu câțiva prieteni, însă muzica lor nu era neapărat pe placul oamenilor, dar asta nu l-a descurajat.  “Nu m-am înțeles cu casele de discuri pentru că nu îmi place să îmi spună alții ce să fac. Când am descoperit internetul, la sfârșitul anilor 90, am sesizat o portiță și că pot să dau muzica mea direct oamenilor. Ne făceam singuri CD-urile și le vindeam pe forumuri. Am ținut cu dinții să fiu independent. Muzica am vândut-o direct noi. Am învățat de unul singur să fac grafică pentru CD-uri, îmi făceam poze… Și pentru că rapperii trebuiau să aibă blugii foarte largi, când eram copil mi-i făceam singur. Am rămas cu visul asta de a face hainele tot eu și am făcut un magazin online, să vând hainele mele. Am pornit cu trei tricouri în 2011 și acum am ajuns undeva le vreo 300 de produse și la un business cu o cifră de afaceri de aproape 1 milion de euro” a spus Deliric, potrivit revistabiz.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net