Ce face Inna prima dată dimineață! I-am aflat secretele!

Ultima actualizare:

Inna nu mai are nevoie de nicio prezentare! Nici în topurile muzicale în care ajunge de cele mai multe ori pe primul loc, dar nici în viața de zi cu zi! Ce face artista pe scenă știm deja, dar ce face la ea acasă, dimineața, când nu o vede nimeni, și de ce anume e dependentă, Inna a dezvăluit, exclusiv, pentru Click!

image

Inna, interviu fără perdea

Inna este fără doar și poate un nume în muzică. Are milioane de fani pe rețelele de socializare. Noi o adorăm, iar pentru asta am intrat în intimitatea casei sale ... virtual. 

"Dance Queen’s House" reprezintă pentru tine… unul dintre cele mai frumoase proiecte în care sunt implicată: implică oameni dragi, distracție, multă muzică, creativitate și la finalul celor 16 zile de izolare în sesiune muzicală, voi avea un album pe care abia aștept să îl împărtășesc cu fanii mei.

Cea mai frumoasă piesă a ta este…este greu de spus. Este ca și cum ar trebui să aleg dintre copiii mei. Dar fiind cea mai recentă piese de-ale mele ”Up”, colaborarea mea cu Sean Paul, voi spune că acum aceasta este piesa mea preferată.

Prima piesă cântată de INNA a fost…”Hot”, bineînțeles!

Primul lucru pe care îl faci dimineața... fac duș, beau cafeaua și îmi verific telefonul.

Cel mai mult admiri la prieteni: onestitatea, sinceritatea.

Ai moștenit de la mama ta…talentul pentru muzică.

Cel mai frumos moment din viața ta a fost când…am urcat pe scenă în fața a zeci de mii de oameni sau când mi-am auzit muzica în diverse colțuri de lume.

Peste 10 ani visezi …  fiu pe scenă și să mă bucur de muzică.

Dacă ai rămâne pe o insulă pustie, ai vrea să ai…un elicopter sau o barcă să mă scoată de acolo, (râde), după câteva zile de stat la relaxare și la soare.

Lucrul fără de care nu ai putea trăi...este telefonul.

Inna, carieră recunoscută la nivel internațional

Pe numele ei din buletin Elena Alexandra Apostoleanu, Inna s-a născut într-o zi de toamnă, mai exact pe 16 octombrie 1986. Este din Mangalia, dar a venit în București pentru o șansă în muzică. Când nimeni nu credea în ea, vedeta a reușit să devină o artistă desăvârșită, cu un public de milioane, la propriu, peste hotare. Iubită și în România, Inna a avut prima apariție TV în emisiunea lui Teo de la Pro TV. Nimeni nu se gândea, pe atunci, că va fi o stea în muzica românească. Au urmat premii numeroase la Romanian Music Awards

Ulterior, ea a rupt topurile cu piesa Hot, în colaborare cu Play & Win. Inna a continuat să facă furori pe piața muzicală cu piesele Love, Déjà Vu, Amazing și 10 minutes. Pe 15 aprilie 2009, cântăreața a semnat un contract de management cu una dintre cele mai importante case de înregistrări din America, Ultra Records.

Inna a dat lovitura și cu piesa Sun Is Up. Până în martie 2016, primele trei albume s-au vândut în peste patru milioane de exemplare, INNA devenind cântăreața cu cele mai mari vânzări la nivel mondial din România. A primit mai multe premii și nominalizări, printre care Balkan Music Awards, European Border Breakers Award, MTV Europe Music Awards și Romanian Music Awards.

Cântăreața a avut colaborări și cu J Balvin, iar ultimul single lansat, împreună cu Sean Paul, are deja vizuălizări multiple.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net