Inna a făcut furori în Egipt! A purtat o ținută fără lenjerie intimă pe scenă. Imagini incendiare

image
Inna a purtat o ținută extrem de provocatoare Foto: Instagram

Inna (35 de ani) a făcut senzație într-o ținută provocatoare, la un concert recent din Cairo! Artista noastră este pe val pe plan internațional, iar costumațiile ei scenice sunt extravagante și curajoase. Recent, frumoasa brunetă a pus pe jar inimile fanilor când a urcat pe scenă într-o salopetă mulată cu detalii transparente, ținută la care artista nu a purtat lenjerie intimă.

Inna, pe numele său real Elena Alexandra Apostoleanu, știe cum să fie mereu în centrul atenției! Minionă și bine proporționată, superba brunetă originară din Mangalia, își alege mereu haine care să o avantajeze. Sâmbătă seară (11 decembrie), cântăreața a susținut un concert în Cairo, Egipt. Pentru acest spectacol, Inna a ales să poarte o ținută care să îi scoată în evidență silueta de invidiat. Salopeta mulată a părut ca pictată pe formele brunetei! Cu un decolteu amețitor și decupaje transparente care îți taie respirația, această salopetă poate fi încadrată, fără doar și poate, în topul celor mai sexy costumații purtate vreodată de Inna pe scenă.

Desigur, fanii au observat că la această ținută Inna nu a purtat lenjerie intimă, întrucât lateralele costumului erau transparente. Solista a publicat mai multe fotografii sexy de la spectacolul din Cairo, alături de mesajul: Despre noaptea trecută din Cairo-Egipt.

Inna a făcut senzație la concertul din Cairo

image
Inna a făcut senzație în CairoFoto: Instagram

Fotografiile publicate de Inna au strâns mii de aprecieri și zeci de comentarii din partea fanilor români, dar și străini. Cei mai mulți au felicitat-o pentru curajul de a purta această ținută extravagantă.

«Inna, ești minunată!, arăți incredibil!, ești zeița frumuseții, cea mai frumoasă fată din lume, îți ador stilul, regino, ce sexy ești», i-au scris admiratorii pe contul său oficial de Instagram, acolo unde Inna are aproape 3 milioane de fani. 

Citește și

EXCLUSIV! Acasă la Inna! Ieri - fata modestă din Neptun, azi - star mondial și divă sexy!

Managerul care a făcut-o celebră pe Inna, dezvăluiri despre artistă. Lucrează de 11 ani împreună

horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
andreea mantea 2 JPG
7 front elvetianca pensiune jpg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
DSC 4775 JPG
Submarinul nuclear Belgorod FOTO Profimedia
image
image
image
image
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg