Dă Inna startul unei noi mode? Cum a pozat cu o geacă decupată, cu sânii la vedere

8 decembrie 2021
article img
Cu ce articol vestimentar a pozat Inna pe InstagramFoto: Instagram

Deși temperaturile din termometre scad pe zi ce trece, având în vedere apropierea sărbătorilor de iarnă, vedetele noastre refuză să dea hainele sexy pe pulovere cu guler și geci. Totuși, acestea pot face un compromis, se pare, luând exemplul Innei.

Inna, apariție sexy pe rețelele de socializare

Cântăreața a găsit soluția perfectă pentru o iarnă „incendiară” și anume o jachetă decupată. De culoare ciclam și lăsându-i bustul la vedere, geaca Innei a reușit să facă furori pe Instagram, după ce artista a publicat imaginile în cauză. 

Mai mult decât atâr, pentru un „bonus”, Inna a pozat și cu geaca deschisă pe mijloc, fără să poarte sutien sau orice altceva pe dedesubt. Fanii cântăreței au fost, bineînțeles, plăcut surprinși, iar în dreptul imaginilor sexy artista a primit mesaje laudative și din partea mai multor vedete autohtone, printre care și rapperul Deliric, partenerul ei. 

article img
Inna, apariție sexy pe rețelele de socializareFoto: Arhivă personală

Numele real al cântăreței Inna este Elena Alexandra Apostoleanu, iar aceasta s-a născut la Mangalia. Momentul în care a devenit cunoscută a fost după începerea colaborării cu producătorii Play & Win, în anul 2008, când a lansat și primul său single numit HOT, care a avut succes la nivel internațional.

De atunci, Inna a susținut mii de concerte în toată lumea, ducând atât faima ei cât și a României peste hotare. Inna a făcut numeroase colaborări și cu cântăreți internaționali renumiți. Ca un bonus, cântăreței îi place să pozeze și senzual, publicând imaginile cu pricina și pe rețelele de socializare.