Situație critică! Sonia Trifan și Inna, blocate în Turcia de coșmarul alb! “Am văzut câini înghețați pe drum!”

Ultima actualizare:

Turcia este de câteva zile prinsă sub coșmarul alb! Din 2015, turcii nu au mai văzut strop de ninsoare. Acum urgia s-a abătut peste țara lor, care a fost practic acoperită de zăpadă. Sonia Trifan și Inna au rămas și ele blocate în Capitala Turciei, unde avioanele nu au mai mers o zi și jumătate. Sonia Trifan a povestit, pentru click.ro, prin ce coșmar a trecut la Istanbul!

Sonia Trifan, pe străzile din Istanbul Sursa: Instagram
Sonia Trifan, pe străzile din Istanbul Sursa: Instagram

Sonia Trifan a plecat în urmă cu câteva zile să facă o ședință foto cu noua ei colecție de rochii la Istanbul. A pus rochiile în mașină și a gonit către Capitala Turciei, împreună cu câteva prietene. Acolo, însă, avea să dea piept cu un coșmar! Ninsoarea abundentă și o furtună violentă de zăpadă s-au abătut asupra Turciei, pentru prima oară din 2015 încoace.

„A fost urgie la Istanbul!”

În doar o zi, traficul a fost blocat, mașinile acoperite cu zăpadă, iar animalele au înghețat pe străzi. Imaginile din Capitala Turciei au fost apocaliptice. Traficul aerian a fost anulat pentru o zi și jumătate, iar vedetele noastre au rămas blocate în case.

Mi-a stricat ședința foto! Noi am venit la Istanbul cu o mașină plină de rochii care ne trebuiau pentru ședința foto. N-am mai făcut nimic din cauza zăpezii, care a acoperit totul. Avioanele nu au mers o zi și jumătate.

A fost urgie la Istanbul, mașini abandonate pe strazi! Din 2015, la ei nu a mai nins! Ne-a fost frică să mai ieșim din hotel. Primul ministru a dat lege să nu mai iasă lumea pe străzi și turcii chiar ascultă! Orașul a fost închis total după ora 17!”, a povestit Sonia Trifan, în exclusivitate, pentru click.ro

Designerul a plecat în această dimineață spre România cu mașina. Ce a văzut pe autostradă a îngrozit-o și mai tare.

Am plecat de dimineață cu mașina! Nu mai avem ce să mai facem aici! Era patinoar când am plecat. Am văzut imagini horror pe drum! Totul e blocat, mașini blocate, câini și vulpi îngețate pe marginea drumului! Au fost imagini de cmar!

Nu vă puteți imagina cum erau pe autostradă, erau o haită de câini care ieșise pe autostradă și stăteau acolo înghețați și tremurau de frig! A fost îngrozitor! Să dea Domnul să ne întoarcem tefere acasă!”, ne-a povestit Sonia Trifan, de pe drumul spre casă.

Inna, blocată în avionul spre Istanbul!

Inna a fost și ea surprinsă de coșmarul alb din Turcia! Vedeta a rămas blocată în avionul spre Istanbul, care nu a mai putut ateriza din cauza vremii nefavorabile.

Avionul în care se afla Inna a aterizat, până la urmă, în districtul Corlu din Tekirdag. Cântăreața noastră a stat la un hotel, fiind nevoită să-și anuleze programul din Turcia.I nna s-a întors până la urmă în România, tot pe cale terestră. Înainte de a părăsi zona de Frontieră Kapikule, Inna a făcut un test PCR.

În ultimele zile, Istanbul s-a confruntat cu ninsori abundente. Compania aeriană care administrează  Aeroportul din Istanbul (IGA) a anunţat suspendarea pentru o zi și jumătate a tuturor curselor aeriene, din cauza ninsorior abundente şi a vizibilităţii reduse, conform cotidianului Hurriyet. O parte a acoperişului terminalului cargo, aflat în construcţie, al Aeroportului din Istanbul s-a prăbuşit. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Traficul rutier din Turcia este și el afectat la această oră puternic de viscol, miii de persoane rămânând blocate pe autostradă.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net