EXCLUSIV Scandal după înmormântarea Corneliei Catanga. Sonia Trifan, șocată după funeralii: "Pe furiș, într-un sicriu sigilat"

Ultima actualizare:

    Sonia Trifan se ocupa de ținutele Corneliei Catangafoto: arhivă personală
Sonia Trifan se ocupa de ținutele Corneliei Catangafoto: arhivă personală

Înmormântarea discretă de care a avut parte Cornelia Catanga i-a revoltat pe apropiați, pe cei din familie și pe fani. Artista a fost condusă pe ultimul drum sâmbătă, după protocol Covid.

Vestea că regina muzicii lăutărești s-a stins din viață, subit, la numai 63 de ani, a șocat o întreagă Românie. Cornelia Catanga a muritvineri, 26 martie, la Spitalul Universitar din București, în urma unui stop cardio-respirator. Cântăreața a fost condusă pe ultimul drum sâmbătă, 27 martie, la Cimitirul Ghencea 1 din Capitală, de către rude și câțiva apropiați. Aproximativ 20 de persoane și-au luat “Adio!” de la regina muzicii lăutărești, înmormântarea fiind făcută după protocolul Covid, deoarece cântăreața ieșise pozitivă la cel de-al doilea test făcut în spital.Colegii și vedetele care o cunoșteau pe solistă s-au temut să meargă la înmormântare. Creatoarea de modă Sonia Trifan, cea care îi realiza ținutele de scenă Corneliei Catanga, a fost printre puținele vedete care și-au făcut apariția la înmormântarea Corneliei Catanga, alături de Panseluța Feraru, Mara Bănică și Luis Lazarus. Autoritățile însă nu au fost de acord cu prezența altor persoane în afara celor din familie la înmormântare și acum le caută pe vedetele care au încălcat protocolul Covid, pentru a le aplica sancțiuni și amenzi drastice, anunță România TV.

Sonia Trifan:” Mi-a fost rău după înmormântare”

Creatoarea de modă Sonia Trifan a riscat și a mers, ieri, la înmormântarea Corneliei Catanga, în ciuda faptului că nu a făcut nici vaccinul anti-Covid. Creatoarea de modă a acuzat stări de rău imediat după funeralii.”Ieri am fost praf. Sincer. După ce am plecat de acolo mi-a fost foarte rău de la supărare. M-a durut foarte tare ceafa. Nu a fost nimeni, doar Panseluța Feraru. Atat. Erau câțiva oameni, maxim 15 - 20. Familia și atât. Nu am făcut vaccinul, dar și așa, asta nu m-a oprit să pot să-i aduc un ultim omagiu doamnei și prietenei mele, Cornelia. Nu aveam cum să lipsesc de lângă ea, cum nici ea nu a lipsit de lângă mine în momentele importante. Să vină să-mi dea amendă! Chiar nu mă interesează. Nu era nimeni acolo la cimitir care să ne oprească să mergem?”, a declarat vehementă Sonia Trifan, în exclusivitate, pentru Click!

“Înmormântată pe furiș, băgată într-un sac vidat”

Sonia Trifan a mărturisit că și-ar fi dorit ca faimoasa Cornelia Catanga să poarte una din creațiile sale, pe ultimul său drum, însă conform protocolului Covid cântăreața a fost înmormântată dezbrăcată, într-un sicriu sigilat. “Mi-a plâns sufletul să văd că nu a avut pe nimeni lângă ea, mă refer la cei care au îndrăgit-o atât de mult, fanii ei. Ei, erau singura avere a Cornelei. Pentru că ea nu a fost un simplu om, a fost regina muzicii lăutărești și orice român o cunoaște pe Cornelia Catanga. Cimitirul trebuia să fie plin de oameni....nu, așa, pur și simplu, înmormântată pe furiș, cât mai repede, băgată într-un sac vidat, fără datinele și obiceiurile noastre creștinești. A fost o durere fără margini și am sufletul sfâșiat pentru ea”, a declarat Sonia Trifan, pentru Click!

Citește și:

FOTO Cornelia Catanga a fost înmormântată discret, la cimitirul Ghencea. Soțul Aurel Pădureanu, stană de piatră la căpătâiul soției

Monica Tatoiu și Gigi Becali ajută la înmormântarea Corneliei Catanga: "Era prăbuşită emoţional". Strigătul de ajutor al lui Aurel Pădureanu

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net