Gina Pistol e nemulțumită! Ce îi reproșează lui Smiley

Ultima actualizare:

De când a devenit tătic, Smiley și-a schimbat mult stilul de viață. Celebrul cântăreț face tot ce poate pentru a juca cât mai bine cel mai important rol din viața lui. Totuși, rolul de părinte vine cu multe complicații și responsabilități. De curând, cântărețul a explicat ce îi reproșează Gina Pistol.

Smiley e bombardat cu reproșuri de Gina Pistol
Smiley e bombardat cu reproșuri de Gina Pistol

Prezentatorul de la Românii au talent a dezvăluit la ce a renunțat de când a apărut pe lume micuța Josephine, dar și cum i s-a schimbat viața de când trăiește alături de fumoasă blondină de la Chefi la cuțite.

Citește și: Fratele lui Smiley vrea să fie şi el tătic. Ce relație are cu nepoțica lui, frumoasa Josephine

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în martie 2021, Cei doi formează o familie completă după ce a apărut pe lume frumoasa Josephine. Cu toate acestea, ca în orice cuplu mai apar și reproșuri.

Vezi și: Smiley și Gina, prima vacanță fără Josephine! S-au răsfățat în Mykonos

Ce reproșuri primește Smiley de la Gina Pistol

„Eu am avut o altfel de viață până anul trecut. Mai tumultuoasă. Aveam cu totul altă viață și știi cum e, când te așezi la casa ta, să faci familie, copii, se schimbă viața complet.

Tot (n.r. îi reproșează Gina Pistol). Că îmi las lucrurile nesupravegheate prin casă”, a declarat Smiley, marți, 18 octombrie, la un post de radio, scrie wowbiz.ro.

Nu trebuie uitat nici faptul că Gina Pistol este o persoană obsedată de curățenie. Chiar ea a recunoscut acest lucru. „Eu ca să funcționez bine am nevoie de ordine în jurul meu. Încerc să țin ordine pe cât posibil. Acum mă uit prin casă să duc în pod ce este prin casă pe jos”, spunea iubita lui Smiley, recent, pentru Antena Stars.  

Nu rata: Smiley a dezvăluit ce a făcut Gina Pistol în fiecare zi a sarcinii. „Sunt lucruri care nu trebuie luate în râs”

Suntem siguri că frumosul cuplu nu are probleme serioase. De altfel, oricine poate observa cât de fericiți sunt cei doi la fiecare apariție. Cât despre micuța Josephine, cântărețul a povestit că fetița „seamănă cu amândoi”. Totodată, artistul consideră că este „în cel mai bun moment al vieții” sale.

„Dacă zâmbește seamănă cu mine, însă dacă râde seamănă cu Gina. La privire tot cu mine. Noi am și călătorit mult cu ea, am fost în 4-5 țări cu ea. E un copil foarte cuminte. Ne uităm pe poze cu animale, îi povestesc, îi citesc povești, ne jucăm. Îi place să-i cânt și îmi știe toate piesele.

Cel mai emoționant moment a fost înainte să se nască, am plâns amândoi în camera ei, a fost un moment al nostru. I-am făcut o filmare pe care vrem să i-o dăm la 18 ani, chiar înainte de a merge la maternitate. Momentele mele de glorie sunt când stă cu mine, în loc să stea cu Gina, că ea este foarte atașată de maică-sa.”, a declarat cântărețul în cadrul unei emisiuni TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net