Smiley și Gina, prima vacanță fără Josephine! S-au răsfățat în Mykonos

Gina Pistol (41 de ani) și Smiley (39 de ani) știu cât de importantă este intimitatea, chiar dacă în viața de cuplu a apărut un copil. Cei doi au reuşit să petreacă prima vacanţă fără Josephine, care va împlini curând un an şi jumătate.

Gina Pistol și Smiley au petrecut timp de calitate în Mykonos
Gina Pistol și Smiley au petrecut timp de calitate în Mykonos

Gina şi Smiley au ales Grecia, mai exact „Insula Vânturilor”, Mykonos din Marea Egee, pentru escapada lor romantică, unde au petrecut aproape o săptămână: s-au răsfățat cu somn de voie, plajă, plimbări lungi și deserturile preferate.

Citește și: Gina și Smiley, imagine rară cu Josephine!

De altfel, solistul a anunţat la 22 august, pe reţelele sociale, că va fi plecat și că nu va mai transmite vești, încercând astfel să stea cât mai departe de telefonul mobil. Asta nu înseamnă că, între timp, și-a neglijat fanii.

Colegii săi de la HaHaHa Production au lansat o nouă melodie marca Smiley, cât timp acesta se relaxa la plajă. Piesa se numește „Colecționara” și se bucură deja de un videoclip și de succes, conform Trending-ului de pe Youtube. 

Vezi și: Gina Pistol, în lacrimi pe Instagram! Este copleșită de rolul de mamă 

Pe durata vacanţei, Smiley şi Gina s-au ţinut de cuvânt şi au stat departe de grijile obişnuite. Abia luni seara, pe 30 august, au publicat amândoi un set de fotografii şi un clip din vacanţa lor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net