VIDEO Gina Pistol, gata să-l «traducă» pe Smiley? Ce tentații a întâlnit blondina

Ultima actualizare:

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu solid de ani de zile, dar asta nu înseamnă că în viața lor nu apar și tentații, menite să-i distragă mai mult sau mai puțin de la relație. Iată că recent, Gina Pistol a avut parte de o întâlnire, ce l-ar putea face gelos pe Smiley. 

VIDEO Gina Pistol, gata să-l «traducă» pe Smiley? Ce tentații a întâlnit blondina
VIDEO Gina Pistol, gata să-l «traducă» pe Smiley? Ce tentații a întâlnit blondina

Vedeta a fost într-o binemeritată vacanță, la munte, unde s-a relaxat după un sezon încărcat din punct de vedere profesional. Prezentatoarea TV este cunoscută pentru faptul că îmbină cu succes rolul de mamă pentru fiica ei Josephine, cu cel de persoană publică în lumina reflectoarelor. 

Te-ar interesa și: Gina Pistol, momente grele în timp ce era însărcinată: «Au zis că am 0,01 șanse»

Gina Pistol s-a dus să-și încarce bateriile la Râșnov și a împărtășit fanilor ei, pe Instagram, mai multe imagini din minunata excursie în care a avut parte de liniște, aer curat, peisaje superbe, mai pe scurt, o schimbare radicală față de zgomotul Capitalei. 

Cu această ocazie, vedeta a avut parte și de o întâmplare la care nu s-ar fi așteptat. În centrul orașului Râșnov, Gina a întâlnit câțiva bărbați tineri și extrem de atrăgători, care i-au captat în mod special atenția datorită fizicul lor remarcabil. Vedeta a crezut inițial că aceștia  erau de profesie model și că se aflau la un casting, dar surpriză, nici vorbă de așa ceva. ,,Frumușeii" care i-au atras privirile prezentatoarei TV erau ofițeri în patrula rutieră a orașului. Vedeta nu s-a putut abține să nu relateze întreaga întâmplare pe contul de Instagram. 

Vezi și: Smiley și Gina Pistol și-au scos fetița în public! Imagine rară cu micuța Josephine

,,Dacă sunteți cumva pe lângă Râșnov, dați o tură prin oraș până dați de un echipaj de poliție rutieră. Eu am crezut că am nimerit la un casting pentru o prezentare de modă, pentru că am văzut trei băieți frumoși rău de tot, frumușei foc! Deci mergeți să-i vedeți, dar nu încălcați regulile de circulație"

Smiley a sărutat-o pe Gina Pistol la un concert, în fața a mii de oameni

Gina Pistol și Smiley formează o adevărată familie, de când în viața lor apărut micuța Josephine, ce le bucură în fiecare zi sufletele. Prezentatoarea TV și artistul nu s-au căsătorit, dar cu siguranță nu au nevoie de un act pentru a-și dovedi dragostea și respectul unul față de celălalt.

Nu rata nici: Smiley, despre cel mai emoționant moment din viața de tătic: «Am plâns în camera ei»

Recent, Smiley a făcut un gest superb față de mama fetiței sale, pe scenă, la un concert, în fața a mii de oameni. Solistul a chemat-o alături de iubita sa, Gina Pistol și au împărtășit un sărut pătimaș în fața publicului, care a reacționat cu ovații la acest moment unic. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net