De ce nu a mers Gina Pistol la America Express

Gina Pistol a vorbit despre motivele pentru care a refuzat să prezinte emisiunea „America Express”, de la Antena 1, deşi se vorbea că îşi va relua vechiul job. În locul ei, în reality show, a plecat Irina Fodor, cea care i-a ţinut locul şi cât Gina a fost în concediu de maternitate.

stanga
dreapta
image
image
image
image
image
image
image
gina pistol si josephine 1 e1638261196624 jpg
smiley gina jpg
gina pistol jpg
gina pistol instagram jpg
gina pistol gravida JPG
gina pistol
smiley gina pistol instagram png
1 smiley si gina copy jpg
smiley gina pistol jpg
gina pistol png
smiley si gina
1 gina si smiley jpg jpeg
smiley gina pistol si fiica josephine jpg
gina pistol jpeg
gina pistol smiley si fetita jpg

Iubita lui Smiley a fost invitată la Pro FM, unde a explicat că nu a putut să plece două luni de acasă, pentru a filma “America Express”, din cauza fiicei sale, Josephine, care are doar un an. Gina a mărturisit că, deşi uneori simte nevoia să iasă din casă, nu s-ar fi simţit ok să lasă un copil atât de mic acasă, chiar dacă tatăl ei era cu ea. Asta mai ales pentru că i-ar fi fost greu să rateze momente importante din viaţa micuţei Josephine, dar i-ar fi fost şi foarte dor de fiica ei.

Citeşte şi: Gina Pistol, momente grele în timp ce era însărcinată: «Au zis că am 0,01 șanse»

„Când ești acasă cu copilul mult timp, simți nevoia să te duci până la piață, știi. După ce ajungi la piață… băi, stăteam la semafor și zic: Doamne, ce îmi lipsește copilul. Aveam flash-uri cu zâmbetul ei, cu mirosul ei. Și ajungeam la platou și stăteam câteva ore și ziceam: Doamne, ce dor îmi e de copil.

Ce fac eu, cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să explic eu unui copil care are nevoie de mamă că eu lipsesc două luni de zile? Ceea ce înseamnă foarte mult. Copilul, acum, în etapa în care este, se schimbă de la o săptămână la alta. Ea, față de cum era în urmă cu o săptămână, parcă e alt copil. Crește, are niște salturi de creștere foarte mari. Cum să ratez eu aceste momente? Cum să nu fiu alături de ea?”, a declarat Gina Pistol.

Citeşte şi: Smiley, sărut pătimaș cu Gina Pistol în fața a 5.000 de oameni

Gina Pistol şi Josephine, nedezlipite de Smiley

În platoul emisiunii se afla şi Smiley, care a subliniat că el, Gina şi fata lor sunt mereu împreună şi ar fi fost foarte greu să stea despărţiţi. Conform solistului, iubita şi cea mică merg cu el peste tot, chiar şi la studio şi în străinătate, aşa că plecarea Ginei ar fi afectat-o mult pe Josephine.

Citeşte şi: Smiley și Gina Pistol și-au scos fetița în public! Imagine rară cu micuța Josephine

 „Noi suntem și foarte împreună. Eu, când am treabă în afară țării, ele vin după mie. La studio, mie îmi place foarte mult să vină cu mine. Ne-am și învățat toți trei împreună. Și vedem care e starea ei de spirit atunci când suntem toți trei. Ea nu are nevoie de mai mult în momentul de față. Decât de hrană și de dragoste. Când suntem împreună e de neprețuit”, a completat Smiley.

Concuenţii "America Express" au plecat deja în Mexic

stanga
dreapta
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
andre JPG
image
image
image
image
image
image
image

Cele nouă echipe care participă la "America Express" au plecat deja, din 25 mai, în Mexic. Concurenţii din acest sezon al reality show-ului Antena 1 sunt Chef Cătălin Scărlătescu și iubita sa, actrița Doina Teodoru, rapperul Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, actorii Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu,cântăreață Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, influencerița Bie Adam și mama ei, Mihaela.

irina fodor asia express jpg
Irina Fodor

Ei au fost aşteptaţi în America Latină de prezentatoarea Irina Fodor, care a plecat înaintea echipelor. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
Catalin Botezatu png
front brad pitt gettyimages copy jpeg
olivia newton john jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
anca serea fiica jpg
3 alina ceusan 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Cristiana Dobre 4 jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
foto 1   las fierbinti copy jpg
the sandman jpg