De ce nu a mers Gina Pistol la America Express

Ultima actualizare:

Gina Pistol a vorbit despre motivele pentru care a refuzat să prezinte emisiunea „America Express”, de la Antena 1, deşi se vorbea că îşi va relua vechiul job. În locul ei, în reality show, a plecat Irina Fodor, cea care i-a ţinut locul şi cât Gina a fost în concediu de maternitate.

Iubita lui Smiley a fost invitată la Pro FM, unde a explicat că nu a putut să plece două luni de acasă, pentru a filma “America Express”, din cauza fiicei sale, Josephine, care are doar un an. Gina a mărturisit că, deşi uneori simte nevoia să iasă din casă, nu s-ar fi simţit ok să lasă un copil atât de mic acasă, chiar dacă tatăl ei era cu ea. Asta mai ales pentru că i-ar fi fost greu să rateze momente importante din viaţa micuţei Josephine, dar i-ar fi fost şi foarte dor de fiica ei.

Citeşte şi: Gina Pistol, momente grele în timp ce era însărcinată: «Au zis că am 0,01 șanse»

„Când ești acasă cu copilul mult timp, simți nevoia să te duci până la piață, știi. După ce ajungi la piață… băi, stăteam la semafor și zic: Doamne, ce îmi lipsește copilul. Aveam flash-uri cu zâmbetul ei, cu mirosul ei. Și ajungeam la platou și stăteam câteva ore și ziceam: Doamne, ce dor îmi e de copil.

Ce fac eu, cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să explic eu unui copil care are nevoie de mamă că eu lipsesc două luni de zile? Ceea ce înseamnă foarte mult. Copilul, acum, în etapa în care este, se schimbă de la o săptămână la alta. Ea, față de cum era în urmă cu o săptămână, parcă e alt copil. Crește, are niște salturi de creștere foarte mari. Cum să ratez eu aceste momente? Cum să nu fiu alături de ea?”, a declarat Gina Pistol.

Citeşte şi: Smiley, sărut pătimaș cu Gina Pistol în fața a 5.000 de oameni

Gina Pistol şi Josephine, nedezlipite de Smiley

În platoul emisiunii se afla şi Smiley, care a subliniat că el, Gina şi fata lor sunt mereu împreună şi ar fi fost foarte greu să stea despărţiţi. Conform solistului, iubita şi cea mică merg cu el peste tot, chiar şi la studio şi în străinătate, aşa că plecarea Ginei ar fi afectat-o mult pe Josephine.

Citeşte şi: Smiley și Gina Pistol și-au scos fetița în public! Imagine rară cu micuța Josephine

 „Noi suntem și foarte împreună. Eu, când am treabă în afară țării, ele vin după mie. La studio, mie îmi place foarte mult să vină cu mine. Ne-am și învățat toți trei împreună. Și vedem care e starea ei de spirit atunci când suntem toți trei. Ea nu are nevoie de mai mult în momentul de față. Decât de hrană și de dragoste. Când suntem împreună e de neprețuit”, a completat Smiley.

Concuenţii "America Express" au plecat deja în Mexic

Cele nouă echipe care participă la "America Express" au plecat deja, din 25 mai, în Mexic. Concurenţii din acest sezon al reality show-ului Antena 1 sunt Chef Cătălin Scărlătescu și iubita sa, actrița Doina Teodoru, rapperul Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, actorii Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu,cântăreață Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, influencerița Bie Adam și mama ei, Mihaela.

Irina Fodor
Irina Fodor

Ei au fost aşteptaţi în America Latină de prezentatoarea Irina Fodor, care a plecat înaintea echipelor. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net