Concurenții America Express au plecat către Mexic! Primele declarații

Ultima actualizare:

Concurenții America Express s-au îmbarcat deja în aventura vieții lor și au plecat către Mexic, unde vor porni pe Drumul Aurului. Entuziasmați, obosiți, plini de emoții, așa arată pasagerii de pe Aeroportul Henri Coandă, căci nici nu au idee ce-i așteaptă la aterizare! Andreea Bălan, Andreea Antonescu şi Jean Gavril au făcut primele declaraţii. 

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, primele declarații despre America Express

Andreea Bălan a fost nevoită să se despartă de fetițele sale, Ella și Clara, de care se va ocupa mama ei. Ajunsă în aeroport, a intrat repede pe Instagram, unde a mărturisit că este gata de plecare. Alături de ea se aflau mai mulți concurenți, unii dintre ei fiind însoțiți de persoane dragi.

„Da, trei dimineața, suntem la aeroport. Domnul Puya, este o întâlnire a nostalgicilor, cu Andreea aici și ne pregătim, plecăm, ne îmbarcăm”, a spus Andreea Bălan.

Citeşte şi: Andreea Bălan, pregătiri pentru America Express. Cu cine vor rămâne fetele ei

„Cine se trezește de dimineață ajunge în aeroport, pentru Asia Express. Suntem pregătite, să ne țineți pumnii”, a dezvăluit și Andreea Antonescu.

Pe Cătălin Bordea l-a adus la aeroport chiar soția Livia, care i-a transmis că ar face bine să o facă mândră! Frații Gavril aveau un tonus foarte bun și se datora, cel mai probabil, unei shaorma cu de toate pe care au mâncat-o aseara, în semn de rămas bun.

„În noaptea asta plecăm către America și ca niște băieți români sinceri și valabili am decis să mâncăm o shaorma cu de toate că nu știm când va fi ultima noastră masă ca lumea. Avem mari emoții și cred ca suntem pregătiți. Suntem foarte recunoscători și abia așteptăm să dăm totul”, a spus Jean Gavril.Ci

Citeşte şi: Chef Scărlătescu, despre plecarea cu iubita la America Express! «Să vedem ce-o să iasă»

Irina Fodor, imagini din Mexic

Irina Fodor a avut parte de o despărțire dureroasă de fetița ei și a ajuns deja în Mexic, unde se pregătește să îi întâmpine pe concurenții de la America Express, în curând. Prezentatoarea TV a postat primele imagini din camera de hotel, semn că după un drum atât de lung urmează, indubitabil, odihna! S-a bucurat de peisaj, de flora și fauna din jur, iar apoi a „dispărut” de pe Instagram.

Irina Fodor a ajuns deja în Mexic
Irina Fodor a ajuns deja în Mexic

La ora trei dimineața era mare zarvă pe aeroportul din Otopeni, căci nouă perechi și-au făcut bagajele și au decolat către Mexic, pentru a se reuni cu Irina Fodor. Ea îi va ghida pe Drumul Aurului pe cei optsprezece concurenți care vor trece „prin foc”, până la marea finală. Câțiva dintre aceștia, mai vocali din fire, au postat o serie de declarații pe rețelele de socializare.

Asia Express s-a transformat în America Express

Drumul Aurului îi va purta pe concurenții America Express prin 7.000 de kilometri plini de aventură, distracție, stres, tensiune, până când, la final, doi dintre aceștia vor câștiga marele trofeu. Cei 18 concurenți vor primi un singur Euro pe zi și vor fi nevoiți să își găsească singuri cazare, mâncare, dar și transport. Emisiunea, prezentată de Irina Fodor, se va filma pe teritoriul a trei țări: Mexic, Guatemala și Columbia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net