Cum se menține în formă Andreea Antonescu la cei 38 de ani ai săi! «M-am mobilizat și după 15 ani am decis că este momentul să merg la sală»

Ultima actualizare:

Andreea Antonescu, jumătatea brunetă a trupei Andre,  arată mai bine că oricând. Și-a făcut apariția joi dimineață la un eveniment monden matinal și va arătăm pentru ce vestimentație a optat dar vă și povestim ce face Andreea Antonescu pentru a străluci la propriu!

Cum se menține în formă Andreea Antonescu la cei 38 de ani ai săi!
Cum se menține în formă Andreea Antonescu la cei 38 de ani ai săi!

Câte kilograme are acum Andreea Antonescu!

Că arată bine, știm deja, dar cum se întreține și ce a început să facă pentru ea recent, Andreea Antonescu a povestit pentru Click!

,,De un an de zile încoace am început să țin diete, mai precis de când am ieșit din cele două reality show-uri la care am participat. Acolo am fost supusă unor provocări și pentru că lucrul ăsta a început să se observe pe corpul meu am decis că vârsta pe care o am, 38 spre 39 de ani, ar fi momentul potrivit să încep să investesc în fizicul meu.

image

Corpul nostru este casa noastră așa că  trebuie să arătăm bine și să fim în formă. Și uite că m-am mobilizat și după 15 ani am decis că este momentul să merg la sală, să fac niște tratamente corporale la care corpul meu a reacționat foarte bine. Pentru că merg la sală de minim 4 ori pe săptămână am devenit cumva dependentă și e pentru prima oară când sunt chiar mândră de mine că încerc să am un stil de viață sănătos atunci când  vine vorba de alimentație.

Citește și Andreea Antonescu, despre ce nu ar putea ierta vreodată bărbatului iubit: «Asta m-a transformat în scorpia de azi»

Toată viața mea am avut 42 de kilograme, acum, de când merg la sală, am pus masă musculară și am ajuns la 48 de kilograme. Mă simt bine în pielea mea, îmi doresc mereu să evoluez și să fiu mai bună decât am fost ieri”, a povestit Andreea Antonescu pentru Click!

image

Cum stau lucrurile între Andreea Antonescu și Traian Spak, fostul ei soț!

Proaspăt întoarsă din America, acolo unde obișnuiește să facă shopping mereu pentru a-și reînnoi garderoba, Andreea Antonescu are forțe noi, atât pentru proiectele personale cât și pentru cele profesionale.

Citește și Andreea Antonescu, planuri mari pentru 2022: «Îmi doresc un copil»

Și dacă mai are puțin de așteptat până la finalizarea divorțului de tatăl fetiței sale, Traian Spak, Andreea Antonescu nu stă degeaba. Între timp s-a reapucat de sală și trage tare să arate țiplă în costumul de baie.

,,În ianuarie m-am întors din America. Normal că m-am întâlnit cu Traian și am discutat. Rămâne să finalizăm!”, a spus Andreea Antonescu cu privire la bărbatul care a făcut-o mamă și cu care a avut o relație frumoasă care a durat timp de 14 ani.

Pe plan emoțional, Andreea Antonescu își revine. Este într-o relație de 4 luni de zile și speră să fie pe drumul cel bun.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net