Andreea Antonescu, despre ce nu ar putea ierta vreodat─â b─ârbatului iubit: ┬źAsta m-a transformat ├«n scorpia de azi┬╗

26 ianuarie 2022

Andreea Antonescu a fost invitata lui Teo Trandafir ├«n emisiunea pe care aceasta o prezint─â la Kanal D. Artista a vorbit despre gre╚Öelile pe care le-a f─âcut ├«n rela╚Ťia de cuplu, dar ╚Öi despre lucrurile pe care nu le-ar putea ierta niciodat─â b─ârbatului care ├«i este al─âturi. 

image
Andreea Antonescu a divor╚Ťat de Traian Spak ├«n anul 2019

Andreea Antonescu ╚Öi Traian Spak s-au desp─âr╚Ťit ├«n anul 2019, dup─â un mariaj care a durat opt ani. Andreea m─ârturisea la acea vreme c─â ├«i era cumplit de dor de ╚Ťara natal─â ╚Öi c─â sim╚Ťea nevoia s─â se dedice unor proiecte personale.

A╚Öadar, odat─â ajuns─â ├«n Rom├ónia a pus m├óna pe telefon ╚Öi i-a telefonat so╚Ťului aflat ├«n Statele Unite ale Americii pentru a-l anun╚Ťa c─â dore╚Öte s─â pun─â stop pove╚Ötii de dragoste. Cei doi au ├«n prezent o leg─âtur─â bun─â de dragul fiicei lor, Sienna, ├«n v├órst─â de 10 ani. 

Invitat─â ├«n platoul emisiunii lui Teo Trandafir, Andreea Antonescu a f─âcut c├óteva dezv─âluiri cu adev─ârat surprinz─âtoare. Atunci c├ónd a fost ├«ntrebat─â despre gre╚Öelile pe care le-a f─âcut ├«n rela╚Ťii, Andreea ╚Öi-a repro╚Öat faptul c─â a crezut prea mult ├«n b─ârba╚Ťii de l├óng─â ea de-a lungul timpului ╚Öi s-a dovedit prea permisiv─â. 

stanga
dreapta
andreea antonescu si traian spak
andreea antonescu instagram jpeg
andreea antonescu sienna jpg
andreea antonescu 2 0 jpeg
andreea antonescu jpeg
andreea antonescu png
andreea antonescu survivor jpeg
andreea antonescu
Andreea antonescu costum baie jpg
andreea antonescu 1 jpeg

"Sunt prea tolerant─â, nu ╚Ötiu dac─â am acordat prea multe ╚Öanse, dar am mers pe m├óna lui. C├ónd ╚Ötiam c─â feeling-ul, instinctul meu ├«mi spune cu totul ╚Öi cu totul altceva. Am vrut s─â ├«i las libertatea de a fi b─ârbat, tocmai pentru a nu-i submina puterea ╚Öi am gre╚Öit mult. Asta m-a transformat ╚Öi mai ╚Öi ├«n scorpia care sunt ast─âzi", a declarat Antonescu. 

Andreea Antonescu a fost ├«ntrebat─â dac─â exist─â o ac╚Ťiune pe care nu ar putea s─â o ierte dac─â este f─âcut─â de partenerul s─âu de via╚Ť─â. R─âspunsul oferit de vedet─â i-a uimit pe to╚Ťi cei prezen╚Ťi ├«n platou. Solista a m─ârturtisit c─â i-ar putea ierta orice b─ârbatului iubit, chiar ╚Öi decizia de a fi infidel. 

Din punctul de vedere al Andreei Antonescu, o rela╚Ťie se cl─âde╚Öte ╚Öi se dezvolt─â ├«n timp, iar ├«n╚Öelatul nu ar fi cea mai grav─â fapt─â pe care ar putea s─â o comit─â cel pe care ├«l iube╚Öte. 

"A╚Ö trece peste orice, inclusiv peste ├«n╚Öelat. Toate prietenele mele mi-au spus c─â nu sunt s─ân─âtoas─â la cap. Din punctul meu de vedere, o rela╚Ťie se construie╚Öte at├ót de greu ╚Öi persoana de l├óng─â tine trebuie s─â fie special─â. Trebuie s─â ├«╚Ťi demonstreze multe lucruri ├«n timp. ╚śi atunci, o aventur─â n-ar fi cea care m-ar determina s─â pun cap─ât unei rela╚Ťii la care am muncit din greu", a m─ârturisit Andreea Antonescu. 

Andreea Antonescu ├«╚Öi dore╚Öte un al doilea copil 

Andreea Antonescu are planuri mari pentru anul 2022. Artista a dezv─âluit ├«n cadrul emisiunii lui C─ât─âlin M─âru╚Ť─â c─â ╚Öi-ar dori ca anul 2022 s─â ├«i aduc─â mult─â s─ân─âtate, fericire, succes ├«n toate proiectele pe care le lanseaz─â, dar ╚Öi un al doilea copil!

"Prima dorin╚Ť─â e ca to╚Ťi s─â fim ferici╚Ťi, ├«mplini╚Ťi, s─ân─âto╚Öi. Cariera s─â mearg─â mai departe. C├ót mai multe piese noi, at├ót singur─â, c├ót ╚Öi cu Andre. ╚śi Doamne ajut─â, un copil. ╚śti╚Ťi c─â ├«mi doresc un copil", a spus Andreea.

  Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!  

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg