Andreea Antonescu, despre ce nu ar putea ierta vreodată bărbatului iubit: «Asta m-a transformat în scorpia de azi»

Andreea Antonescu a fost invitata lui Teo Trandafir în emisiunea pe care aceasta o prezintă la Kanal D. Artista a vorbit despre greșelile pe care le-a făcut în relația de cuplu, dar și despre lucrurile pe care nu le-ar putea ierta niciodată bărbatului care îi este alături. 

Andreea Antonescu a divorțat de Traian Spak în anul 2019
Andreea Antonescu a divorțat de Traian Spak în anul 2019

Andreea Antonescu și Traian Spak s-au despărțit în anul 2019, după un mariaj care a durat opt ani. Andreea mărturisea la acea vreme că îi era cumplit de dor de țara natală și că simțea nevoia să se dedice unor proiecte personale.

Așadar, odată ajunsă în România a pus mâna pe telefon și i-a telefonat soțului aflat în Statele Unite ale Americii pentru a-l anunța că dorește să pună stop poveștii de dragoste. Cei doi au în prezent o legătură bună de dragul fiicei lor, Sienna, în vârstă de 10 ani. 

Invitată în platoul emisiunii lui Teo Trandafir, Andreea Antonescu a făcut câteva dezvăluiri cu adevărat surprinzătoare. Atunci când a fost întrebată despre greșelile pe care le-a făcut în relații, Andreea și-a reproșat faptul că a crezut prea mult în bărbații de lângă ea de-a lungul timpului și s-a dovedit prea permisivă. 

"Sunt prea tolerantă, nu știu dacă am acordat prea multe șanse, dar am mers pe mâna lui. Când știam că feeling-ul, instinctul meu îmi spune cu totul și cu totul altceva. Am vrut să îi las libertatea de a fi bărbat, tocmai pentru a nu-i submina puterea și am greșit mult. Asta m-a transformat și mai și în scorpia care sunt astăzi", a declarat Antonescu. 

Andreea Antonescu a fost întrebată dacă există o acțiune pe care nu ar putea să o ierte dacă este făcută de partenerul său de viață. Răspunsul oferit de vedetă i-a uimit pe toți cei prezenți în platou. Solista a mărturtisit că i-ar putea ierta orice bărbatului iubit, chiar și decizia de a fi infidel. 

Din punctul de vedere al Andreei Antonescu, o relație se clădește și se dezvoltă în timp, iar înșelatul nu ar fi cea mai gravă faptă pe care ar putea să o comită cel pe care îl iubește. 

"Aș trece peste orice, inclusiv peste înșelat. Toate prietenele mele mi-au spus că nu sunt sănătoasă la cap. Din punctul meu de vedere, o relație se construiește atât de greu și persoana de lângă tine trebuie să fie specială. Trebuie să îți demonstreze multe lucruri în timp. Și atunci, o aventură n-ar fi cea care m-ar determina să pun capăt unei relații la care am muncit din greu", a mărturisit Andreea Antonescu. 

Andreea Antonescu își dorește un al doilea copil 

Andreea Antonescu are planuri mari pentru anul 2022. Artista a dezvăluit în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță că și-ar dori ca anul 2022 să îi aducă multă sănătate, fericire, succes în toate proiectele pe care le lansează, dar și un al doilea copil!

"Prima dorință e ca toți să fim fericiți, împliniți, sănătoși. Cariera să meargă mai departe. Cât mai multe piese noi, atât singură, cât și cu Andre. Și Doamne ajută, un copil. Știți că îmi doresc un copil", a spus Andreea.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net