Chef Scărlătescu, despre plecarea cu iubita la America Express! «Să vedem ce-o să iasă»

Ultima actualizare:

Chef Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru, partenera lui, formează unul dintre cuplurile care au spus „Da” provocării „America Express”. Iată ce spune juratul de la „Chef la cuțite” despre marea aventură în care a pornit alături de iubita lui!

Chef Scărlătescu și Doina Teodoru fac pereche și la „America Express” Foto: Antena 1
Chef Scărlătescu și Doina Teodoru fac pereche și la „America Express” Foto: Antena 1

Echipa Antenei 1 a făcut publică lista perechilor curajoase care au acceptat provocarea show-ului „America Express”. Printre acestea se numără și Chef Cătălin Scărlătescu și partenera lui, actrița Doina Teodoru, cei doi urmând să își testeze limitele relației în cadrul emisiunii, care este plină de aventuri și nervi întinși la maxim!

Cătălin Scărlătescu, despre plecarea la „America Express” alături de iubita lui, Doina Teodoru

Chef-ul a publicat un mesaj pe pagina personală de Facebook, la scurt timp după ce a fost anunțată lista oficială cu participanții la „America Express.” Scărlătescu nu s-a putut abține și a făcut și o glumă pe seama colegului său, Chef Bontea, care a participat, la rândul său, într-unul dintre sezoanele trecute, alături de Răzvan Fodor, cei doi fiind chiar marii câștigători.

De când l-am văzut pe Sorin Bontea în costum de flamingo, mi-am dat seama că experiența Asia Express România se întâmplă o singură dată în viață!”, a scris chef-ul în mediul online, diferența fiind că acum marea aventură va avea lor în America.

Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina Teodoru spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troler. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta! Venim!”, a adăugat Cătălin Scărlătescu, vorbind puțin și despre relația lui cu actrița.

Cu siguranță, cei doi vor demonstra că sunt un cuplu în care simțul umorului e la el acasă, după cum îi cunoaștem noi, însă rămâne de văzut cum vor face față stresului și provocărilor intense ale competiției.

Citește și: Ce spune Chef Scărlătescu despre nunta cu Doina Teodoru: «M-a luat pe sus»

Puya a avut și el o primă reacție

Un alt participant care a ținut să își exprime gândurile înainte de marele start a fost rapperul Puya, care a acceptat, la rândul său, să exploreze America în postura de concurent. Acesta va participa alături de soția lui.

M-am gândit să vad dacă American Dream-ul (Visul american n.r) ăsta de care tot vorbește lumea e chiar așa cum se zice, așa că plec în perioada următoare. Și ca să nu mă fure vreo sud-americancă de pe acolo când fac autostopul, o iau și pe nevastă-mea cu mine. Dacă ne întâlnim pe stradă, să dați și voi o mână de ajutor!”, a scris Puya pe pagina personală de Instagram.

Citește și: Asia Express se transformă în America Express - Drumul Aurului! Irina Fodor sau Gina Pistol, cine pleacă?

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net