Ce spune Chef Scărlătescu despre nunta cu Doina Teodoru: «M-a luat pe sus»

Nu mai e un secret faptul că Chef Cătălin Scărlătescu are din nou fluturi în stomac de ceva vreme, după ce actrița Doina Teodoru, câștigătoarea unui sezon iUmor, l-a făcut să fie îndrăgostit și de ea, nu numai de arta culinară. Deși a ales discreția în ceea ce privește relația lui amoroasă, Chef-ul a dezvăluit recent dacă are sau nu planuri de nuntă cu iubita tinerică! Iată declarațiile!

Ce spune Chef Scărlătescu despre nunta cu Doina Teodoru Foto: Colaj Click!
Ce spune Chef Scărlătescu despre nunta cu Doina Teodoru Foto: Colaj Click!

Îndrăgitul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” a început în urmă cu un an o relație cu actrița Doina Teodoru, câștigătoarea unui sezon iUmor. Deși a confirmat vestea la vremea respectivă, Scărlătescu a acceptat cu greu să ofere declarații despre iubita sa și povestea lor, de-a lungul timpului.

Ce spune Cătălin Scărlătescu despre nunta cu Doina Teodoru

Prins în prezent într-o pasă bună, Cătălin Scărlătescu a acceptat să ofere un interviu, unde a discutat și despre subiectul mult așteptat! Chef-ul bucătar trăiește o frumoasă poveste alături de cea care l-a făcut să simtă din nou o dragoste ca în adolescență, părând că cei doi au planuri mari de viitor împreună.

Juratul de la „Chefi la cuțite” a mărturisit, totuși, că momentan nu s-a gândit la nuntă, nu pentru că nu și-ar dori, ci pentru că preferă ca evenimentul să aibă loc în mod spontan, în stilul său caracteristic.

„Încă nu ( nu s-a gândit încă la nuntă n.r). La lucrurile astea nu poți să te gândești. Ce faci, îți pui ceasul să sune la data de, la ora de? Când vine momentul, sunt spontan.

Sinceritatea contează cel mai mult, dacă ești sincer, ai orice. Dacă există respect e și mai bine. Dacă ești sincer și ai respectul ăla normal în tine, nu mai ai nevoie de nimic. Dragostea te lovește!”, a declarat Cătălin Scărlătescu, la Antena Stars.

Citește și: Iubita lui Cătălin Scărlătescu, superbă în costum de baie. Cei doi se sărută pasional în vacanța din Thailanda

Cum l-a cucerit Doina Teodoru pe Chef Scărlătescu

Chef-ul a mai mărturisit că Doinei Teodoru nu i-a luat deloc prea mult timp să-l cucerească, cei doi trăind momentul și bucurându-se unul de celălalt. Cât despre modul în care el a cucerit-o, se pare că Scărlătescu nu se prea pricepe la alesul cadourilor, deci nu așa i-ar fi câștigat inima, așa cum ar zice gurile rele.

La bijuterii nu mă pricep, dar îmi vin idei pe parcurs. (..) Nu i-a luat prea mult să mă cucerească. M-a luat pe sus, așa..S-a întâmplat pur și simplu, ne-am văzut... A trecut ceva timp de atunci, a trecut un an și ceva. Eu tot timpul am fost iubit, tot timpul am fost fericit, rare sunt momentele când sunt supărat.

Mi-a dat Dumnezeu de toate, mi-a dat bucătărie, mi-a dat o meserie spectaculoasă, după ce am muncit de mi-a venit rău, mi-a dat și poezia cu televizunea unde e și mai frumos.'', a mai declarat Cătălin Scărlătescu.

Între cei doi e o diferență de 17 ani

Așa cum am menționat, Chef Scărlătescu (49) și Doina Teodoru (32) formează o relație de mai bine de un an de zile. Pe atunci, vestea că cei doi au devenit un cuplu a ținut multă vreme primele pagini ale ziarelor. Între cei doi „amorezi” e o diferență de vârstă de 17 ani, însă partenerii nu se lasă deloc împiedicați de acest lucru. Iată AICI ce spunea Chef-ul despre iubita lui!

Citește și: Cum o răsfață Cătălin Scărlătescu pe Doina Teodoru. Cei doi au făcut totul public

Cine e Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu

Amintim că după ce a devenit cunoscută prin intermediul emisiunii iUmor, unde a și câștigat un sezon, Doina Teodoru a fost cooptată de către juratul Mihai Bendeac în proiectul său, „Băieți de oraș”. Acolo, Doina a avut rolul unei moldovence focoase, pe nume Renata, urmând să primească și o provocare „obraznică”, pe care a dus-o la bun sfârșit!

Într-unul dintre episoadele show-ului, memorabilă a rămas o scenă în care Doina își suge degetul mare de la picior în fața camerei, făcându-se astfel referire la fetele care practică videochat-ul.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net