Drama iubitei lui Cătălin Scărlătescu. Doina Teodoru: „A trecut cu mașina de două ori peste el”

Ultima actualizare:

Actrița doina Teodoru a povestit într-un interviu despre cel mai tragic eveniment din viața ei. Iubita lui Cătălin Scărlătescu a mărturisit că întâmplarea a marcat-o pe viață.

Doina Teodoru este una dintre cele mai talentate actrițe din România
Doina Teodoru este una dintre cele mai talentate actrițe din România

Doina Teodoru a mărturisit cu sinceritate ce s-a întâmplat, mai exact, și când a avut loc momentul care i-a rămas în minte pentru totdeauna. Evenimentul a avut loc pe când actrița avea 14 ani.

Pe când traversa strada cu animalul familiei, un câine bătrân, Doina Teodoru a trăit clipe de nedescris, căci patrupedul a fost călcat de un șofer neatent, care i-a curmat viața. Scenele i-au rămas întipărite în minte, iar într-un interviu pentru catine.ro, Doina Teodoru a mărturisit că amintirea a urmărit-o mulți ani, însă a încercat să o folosească drept terapie în meseria de actriță, fiindu-i mai ușor să plângă în scenele pe care le juca. 

„Am o amintire neplăcută, pe care am folosit-o în meseria mea, sună puțin masochist, a fost un eveniment tragic când aveam 14 ani, aveam un câine care era destul de bâtrân, se mișcă foarte greu. La un moment dat, am trecut o străduță destul îngustă, câinele a rămas puțin în urmă și a trecut o Dacie peste el de două ori. S-a întâmplat chiar prin fața ochilor mei, eu stringând să oprească mașina, omul respectiv nu a oprit. Și a fost o chestie din asta ca în filme, eu cu câinele în brațe, plângeam. Da, m-a marcat un pic acest eveniment, dar ca să trec de el, l-am folosit în meserie. A fost ca un soi de terapie, retrăindu-l l-am consumat.”, a mărturisit Doina Teodoru.

Jurnalista care a intervievat-o a lăcrimat chiar în momentul convorbirii, iar actrița a intervenit imediat. „Nu plânge, am plâns eu destul”, a încheiat Doina Teodoru.

În interviul dat, Doina Teodoru a povestit și ce îi place să facă cel mai mult, dar și care este destinația ei favorită, cel puțin până în acest moment. Thailanda este în topul preferințelor, iar lucrul de care este cel mai mult sunt călătoriile, pe care le adoră. La sfârșit de 2021, actrița dorea să ajungă în Bali, însă din cauza restricțiilor nu a reușit să obțină viza. 

Are o relație de câteva luni cu Cătălin Scărlătescu

Juratul „Chefi la cuțite”, de la Antena 1, a reușit să-i cucerească inima Doinei Teodoru, iar de câteva luni sunt într-o relație pe care o consumă cu bucate alese și multe călătorii, fix pe placul actriței. Cei doi au făcut publică relația chiar la sfârșit de an, iar de atunci de bucură de aprecierea fanilor care îi urmăresc pe social media, dar și telespectatorii show-urilor tv.

Doina Teodoru a avut o apariție trăsnet la iUmor, unde a interpretat-o perfect pe Dana Budeanu, iar apariția sa la TV a avut un impact uriaș pe social media, fiind distribuită intens. Actrița a fost și câștigătoarea show-ului de la Antenă în 2017, însă ce o reprezintă sunt rolurile pe care le-a jucat. 

Doina Teodoru este din Galați, născută în noiembrie 1989, a studiat Facultatea de Teatru din București și a jucat în Happy Meal, Baieti de Oras (2017), See You Soon (2019). Ea poate fi văzută pe scena Teatrului de Comedie sau la Teatrul Mic din București.

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net