Cum o răsfață Cătălin Scărlătescu pe Doina Teodoru. Cei doi au făcut totul public

Ultima actualizare:

Chef Cătălin Scărlătescu (49 de ani) a recunoscut de curând că se iubește cu Doina Teodoru și astfel toate imaginile postate de actrița de 32 de ani în ultimele luni capătă un nou sens. Înțelegem acum privirile tandre, declarațiile subtile și, mai ales, alegerile culinare sofisticate.

Doina Teodoru, într-una dintre vacanțele exotice petrecute cu Cătălin Scărlătescu. Foto: Instagram
Doina Teodoru, într-una dintre vacanțele exotice petrecute cu Cătălin Scărlătescu. Foto: Instagram

Locuri de vis, cu priveliști care-ți taie răsuflarea, mâncăruri alese în restaurante cu vedere sau la terase aglomerate și prosecco din belșug. Vara de poveste de pe Instagramul Doinei Teodoru s-a prelungit cu o toamnă romantică și continuă acum cu un răsfăț la soare, departe de casă, în Thailanda.

Totul sub semnul iubirii! Cătălin Scărlătescu și-a răsfățat iubita cum numai un chef de calibru știe s-o facă, alegând ce-i mai bun din bucătăriile lumii și savurându-le la fața locului. Cei doi îndrăgostiți și-au consumat iubirea în Grecia, Italia, Franța și Thailanda.

Cei doi îndrăgostiți se răsfață cu mâncăruri alese și băuturi fine. Foto: Instagram
Cei doi îndrăgostiți se răsfață cu mâncăruri alese și băuturi fine. Foto: Instagram

Pe conturile de Istagram ale celor doi apar mâncăruri apetisante, cocktailuri, prosecco și imagini din locurile de vis pe care le-au vizitat, Atena, Meteora, Pisa, plajele cu nisip fin din Thailanda.

Chef Scărlătescu se iubește de câteva luni cu Doina Teodoru

Chiar în aceste zile, Cătălin și Doina se răsfață la soare, în Thailanda, departe de ochii curioșilor. Actrița își declară deschis dragostea pe Instagram, chiar dacă deocamdată nu oferă imagini explicite cu celebrul ei iubit.

Deși, în lumina celor mai recente declarații ale lui Cătălin Scărlătescu, înțelegem că bărbatul care o sărută pe Doina este celebrul chef.

Doina Teodoru a postat o imagine în care se sărută cu Cătălin, cu mesajul ”Te iubesc!”
Doina Teodoru a postat o imagine în care se sărută cu Cătălin, cu mesajul ”Te iubesc!”

„Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu pentru cancan.ro.

Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru (32 de ani) a câștigat ediția cu numărul 3 iUmor, după ce a prezentat niște roast-uri de excepție, sub „masca” unui personaj aparent inocent, purtând fustiță, ochelari de vedere și două cocuri drăgălașe.

Mihai Bendeac a văzut imediat dincolo de aparențe și a cooptat-o ulterior pe Doina pentru proiectul lui, Băieți de oraș, unde actrița a interpretat rolul Renattei, care a venit la pachet și cu o provocare pentru aceasta!

Într-unul dintre episoadele show-ului, memorabilă a rămas o scenă în care Doina, alias Renatta, o tipă sexy cu accent moldovenesc, își suge degetul mare de la picior în fața camerei.

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net