Cum o r─âsfa╚Ť─â C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu pe Doina Teodoru. Cei doi au f─âcut totul public

17 decembrie 2021

Chef C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu (49 de ani) a recunoscut de cur├ónd c─â se iube╚Öte cu Doina Teodoru ╚Öi astfel toate imaginile postate de actri╚Ťa de 32 de ani ├«n ultimele luni cap─ât─â un nou sens. ├Än╚Ťelegem acum privirile tandre, declara╚Ťiile subtile ╚Öi, mai ales, alegerile culinare sofisticate.

image
Doina Teodoru, ├«ntr-una dintre vacan╚Ťele exotice petrecute cu C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu. Foto: Instagram

Locuri de vis, cu priveli╚Öti care-╚Ťi taie r─âsuflarea, m├ónc─âruri alese ├«n restaurante cu vedere sau la terase aglomerate ╚Öi prosecco din bel╚Öug. Vara de poveste de pe Instagramul Doinei Teodoru s-a prelungit cu o toamn─â romantic─â ╚Öi continu─â acum cu un r─âsf─â╚Ť la soare, departe de cas─â, ├«n Thailanda.

Totul sub semnul iubirii! C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu ╚Öi-a r─âsf─â╚Ťat iubita cum numai un chef de calibru ╚Ötie s-o fac─â, aleg├ónd ce-i mai bun din buc─ât─âriile lumii ╚Öi savur├óndu-le la fa╚Ťa locului. Cei doi ├«ndr─âgosti╚Ťi ╚Öi-au consumat iubirea ├«n Grecia, Italia, Fran╚Ťa ╚Öi Thailanda.

image
Cei doi ├«ndr─âgosti╚Ťi se r─âsfa╚Ť─â cu m├ónc─âruri alese ╚Öi b─âuturi fine. Foto: Instagram

Pe conturile de Istagram ale celor doi apar mâncăruri apetisante, cocktailuri, prosecco și imagini din locurile de vis pe care le-au vizitat, Atena, Meteora, Pisa, plajele cu nisip fin din Thailanda.

Chef Scărlătescu se iubește de câteva luni cu Doina Teodoru

Chiar ├«n aceste zile, C─ât─âlin ╚Öi Doina se r─âsfa╚Ť─â la soare, ├«n Thailanda, departe de ochii curio╚Öilor. Actri╚Ťa ├«╚Öi declar─â deschis dragostea pe Instagram, chiar dac─â deocamdat─â nu ofer─â imagini explicite cu celebrul ei iubit.

De╚Öi, ├«n lumina celor mai recente declara╚Ťii ale lui C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu, ├«n╚Ťelegem c─â b─ârbatul care o s─ârut─â pe Doina este celebrul chef.

image
Doina Teodoru a postat o imagine ├«n care se s─ârut─â cu C─ât─âlin, cu mesajul ÔÇŁTe iubesc!ÔÇŁ

ÔÇ×Este o rela╚Ťie foarte special─â ╚Öi frumoas─âÔÇŽ ╚śi a╚Öa vreau s─â r─âm├ón─âÔÇŁ, a declarat chef C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu pentru cancan.ro.

Cine este Doina Teodoru, iubita lui C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu

Doina Teodoru (32 de ani) a c├ó╚Ötigat edi╚Ťia cu num─ârul 3 iUmor, dup─â ce a prezentat ni╚Öte roast-uri de excep╚Ťie, sub ÔÇ×mascaÔÇŁ unui personaj aparent inocent, purt├ónd fusti╚Ť─â, ochelari de vedere ╚Öi dou─â cocuri dr─âg─âla╚Öe.

Mihai Bendeac a v─âzut imediat dincolo de aparen╚Ťe ╚Öi a cooptat-o ulterior pe Doina pentru proiectul lui, B─âie╚Ťi de ora╚Ö, unde actri╚Ťa a interpretat rolul Renattei, care a venit la pachet ╚Öi cu o provocare pentru aceasta!

├Äntr-unul dintre episoadele show-ului, memorabil─â a r─âmas o scen─â ├«n care Doina, alias Renatta, o tip─â sexy cu accent moldovenesc, ├«╚Öi suge degetul mare de la picior ├«n fa╚Ťa camerei.

florin calinescu png
M─âd─âlina Ghenea, ca o div─â autentic─â jpg
BeFunky collage (16) jpg
BeFunky collage (17) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
anamaria prodan png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
iubit rihanna
cub lili sandu animat gif
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
delegatie romania stilisti moroccanoil eurovision 2 jpeg
cub theo rose animat gif