C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu a recunoscut c─â se iube╚Öte cu Doina Teodoru. ┬źE o rela╚Ťie special─â┬╗

15 decembrie 2021

Recent, s-a aflat c─â chef C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu nu mai e singur! Juratul de la "Chefi la cu╚Ťite" a ├«nceput o rela╚Ťie cu actri╚Ťa Doina Teodoru, c├ó╚Ötig─âtoare a unui sezon anterior iUmor. Discret cu via╚Ťa personal─â, Sc─ârl─âtescu a acceptat cu greu s─â dea o declara╚Ťie despre iubita sa.

image
C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu are o rela╚Ťie frumoas─â cu actri╚Ťa Doina Teodoru. / Foto: colaj Click / Instagram

Pe Doina Teodoru (32 de ani) o ╚Ötim de la iUmor, unde a c├ó╚Ötigat edi╚Ťia cu num─ârul 3, dar unde a ╚Öi prezentat ni╚Öte roast-uri senza╚Ťionale, care au r─âmas ├«n istoria concursului. Chef C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu (49 de ani) nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind cel mai sarcastic ╚Öi preten╚Ťios dintre cei trei jura╚Ťi ai emisiunii "Chefi la cu╚Ťite" (Antena 1).

Se pare c─â preten╚Ťios a fost toat─â via╚Ťa ╚Öi la femei, dar iat─â c─â r─âbdarea i-a fost r─âspl─âtit─â. Iubita actual─â, una dintre cele mai apreciate actri╚Ťe din t├ón─âra genera╚Ťie, sparge toate tiparele ╚Öi iese din banal. Se pare c─â Doina Teodoru ╚Öi chef C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu au o rela╚Ťie din vara acestui an, iar Doina l-ar fi ├«nso╚Ťit ├«n Grecia, la film─ârile emisiunii "Chefi f─âr─â limite", care va fi difuzat─â la Antena 1. 

Chef C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu ╚Öi Doina Teodoru, vacan╚Ť─â ├«n Thailanda

image
Doina Teodoru, superbă în costum de baie / Foto: Instagram

Acum, cei doi se afl─â ├«ntr-o vacan╚Ť─â departe de ╚Ťar─â, ├«n Thailanda, unde se bucur─â de relaxare c├ót cuprinde, nisip fin ╚Öi momente frumoase departe de ochii curio╚Öilor. 

Nu s-au pozat împreună pe insula Phuket, însă au postat pe Instagram imagini asemănătoare. Așa cum se vede în imaginea de mai jos, ambii au pozat aceleași cocktailuri, aceeași carte, în același cadru, o dovadă subtilă a faptului că da, chiar sunt împreună acolo.

image
Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, poze asemănătoare din Thailanda./ Foto: colaj Click!/Instagram

Ce spune C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu despre rela╚Ťia cu Doina Teodoru

Zg├órcit ├«n declara╚Ťii c├ónd vine vorba de via╚Ťa personal─â, juratul de la "Chefi a cu╚Ťite" a acceptat s─â spun─â doar c├óteva cuvinte, ├«ndeajuns s─â confirme leg─âtura sentimental─â cu Doina.

ÔÇ×Este o rela╚Ťie foarte special─â ╚Öi frumoas─âÔÇŽ ╚śi a╚Öa vreau s─â r─âm├ón─âÔÇŁ, a declarat chef C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu pentru cancan.ro.

Iubita lui C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu a devenit cunoscut─â la iUmor

Doina Teodoru (32 de ani) a c├ó╚Ötigat edi╚Ťia cu num─ârul 3 iUmor, dup─â ce a prezentat ni╚Öte roast-uri de excep╚Ťie, sub ÔÇ×mascaÔÇŁ unui personaj aparent inocent, purt├ónd fusti╚Ť─â, ochelari de vedere ╚Öi dou─â cocuri dr─âg─âla╚Öe. Mihai Bendeac a v─âzut imediat dincolo de aparen╚Ťe ╚Öi a cooptat-o ulterior pe Doina pentru proiectul lui, B─âie╚Ťi de ora╚Ö, unde actri╚Ťa a interpretat rolul Renattei, care a venit la pachet ╚Öi cu o provocare pentru aceasta!

├Äntr-unul dintre episoadele show-ului, memorabil─â a r─âmas o scen─â ├«n care Doina, alias Renatta, o tip─â sexy cu accent moldovenesc, ├«╚Öi suge degetul mare de la picior ├«n fa╚Ťa camerei.

florin calinescu png
anamaria prodan png
BeFunky collage (16) jpg
Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
delegatie romania stilisti moroccanoil eurovision 2 jpeg
cub theo rose animat gif
cub liviu varciu animat gif
M─âd─âlina Ghenea, ca o div─â autentic─â jpg