Cătălin Scărlătescu a recunoscut că se iubește cu Doina Teodoru. «E o relație specială»

Recent, s-a aflat că chef Cătălin Scărlătescu nu mai e singur! Juratul de la "Chefi la cuțite" a început o relație cu actrița Doina Teodoru, câștigătoare a unui sezon anterior iUmor. Discret cu viața personală, Scărlătescu a acceptat cu greu să dea o declarație despre iubita sa.

Cătălin Scărlătescu are o relație frumoasă cu actrița Doina Teodoru. / Foto: colaj Click / Instagram
Cătălin Scărlătescu are o relație frumoasă cu actrița Doina Teodoru. / Foto: colaj Click / Instagram

Pe Doina Teodoru (32 de ani) o știm de la iUmor, unde a câștigat ediția cu numărul 3, dar unde a și prezentat niște roast-uri senzaționale, care au rămas în istoria concursului. Chef Cătălin Scărlătescu (49 de ani) nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind cel mai sarcastic și pretențios dintre cei trei jurați ai emisiunii "Chefi la cuțite" (Antena 1).

Se pare că pretențios a fost toată viața și la femei, dar iată că răbdarea i-a fost răsplătită. Iubita actuală, una dintre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație, sparge toate tiparele și iese din banal. Se pare că Doina Teodoru și chef Cătălin Scărlătescu au o relație din vara acestui an, iar Doina l-ar fi însoțit în Grecia, la filmările emisiunii "Chefi fără limite", care va fi difuzată la Antena 1. 

Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, vacanță în Thailanda

Doina Teodoru, superbă în costum de baie / Foto: Instagram
Doina Teodoru, superbă în costum de baie / Foto: Instagram

Acum, cei doi se află într-o vacanță departe de țară, în Thailanda, unde se bucură de relaxare cât cuprinde, nisip fin și momente frumoase departe de ochii curioșilor. 

Nu s-au pozat împreună pe insula Phuket, însă au postat pe Instagram imagini asemănătoare. Așa cum se vede în imaginea de mai jos, ambii au pozat aceleași cocktailuri, aceeași carte, în același cadru, o dovadă subtilă a faptului că da, chiar sunt împreună acolo.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, poze asemănătoare din Thailanda./ Foto: colaj Click!/Instagram
Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, poze asemănătoare din Thailanda./ Foto: colaj Click!/Instagram

Ce spune Cătălin Scărlătescu despre relația cu Doina Teodoru

Zgârcit în declarații când vine vorba de viața personală, juratul de la "Chefi a cuțite" a acceptat să spună doar câteva cuvinte, îndeajuns să confirme legătura sentimentală cu Doina.

„Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu pentru cancan.ro.

Iubita lui Cătălin Scărlătescu a devenit cunoscută la iUmor

Doina Teodoru (32 de ani) a câștigat ediția cu numărul 3 iUmor, după ce a prezentat niște roast-uri de excepție, sub „masca” unui personaj aparent inocent, purtând fustiță, ochelari de vedere și două cocuri drăgălașe. Mihai Bendeac a văzut imediat dincolo de aparențe și a cooptat-o ulterior pe Doina pentru proiectul lui, Băieți de oraș, unde actrița a interpretat rolul Renattei, care a venit la pachet și cu o provocare pentru aceasta!

Într-unul dintre episoadele show-ului, memorabilă a rămas o scenă în care Doina, alias Renatta, o tipă sexy cu accent moldovenesc, își suge degetul mare de la picior în fața camerei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net