Cătălin Scărlătescu, așa cum nu l-ați mai văzut! Bucătarul s-a dat cu placa pe nisip și a făcut spectacol în Grecia

#Chefi fără limite
Ultima actualizare:

Emisiunea „Chefi fără limite" nu este lipsită de neprevăzut și inedit! Cine ar fi crezut că îl vom vedea vreodată pe seriosul chef Cătălin Scărlătescu dându-se cu place pe dunele de nisip? Iată că acest lucru s-a întâmplat în cadrul ediției difuzate miercuri, 9 martie.

Chef Cătălin Scărlătescu a făcut spectacol după ce echipa sa a câștigat Sursă foto: Antena 1
Chef Cătălin Scărlătescu a făcut spectacol după ce echipa sa a câștigat Sursă foto: Antena 1

Echipa condusă de chef Cătălin Scărlătescu a reușit să obțină imunitatea de grup și a scăpat de emoțiile eliminării, așadar a avut șansa de a se bucura de o zi de relaxare, alături de localnicii din Lemnos.

 Foarte mult ne-a crescut încrederea în noi și cred că cel mai frumos premiu a fost că putem să ne conectăm mai mult cu cheful nostru! Doamne, deci e perfect!”, a declarat una dintre concurente după ce a aflat activitatea care le-a fost pregătită de localnici.

Chef Cătălin Scărlătescu s-a relaxat după ce echipa lui a câștigat imunitatea de grup

Bucătarii au renunțat la ustensilele de găitit și la preparatele sofisticate pentru a practica un sport apreciat în Lemnos. S-au îmbrăcat comod și s-au dat cu placa pe dunele de nisip! 

Deși chef Scărlătescu pare o persoană mereu serioasă și puțin dornică de a participa la activitățile distractive, de această dată a demonstrat că dorința de adrenlină și provocările îi sunt pe plac.

Îmbrăcat într-o pereche de pantaloni trei sferturi și cu un tricou kaki, chef Scărlătescu s-a urcat pe placă. Deși și-a pierdut echilibru și a căzut, spre amuzamentul celor prezenți, Cătălin Scărlătescu nu a renunțat și a demonstrat tuturor că se pricepe și la a crea o atmosferă relaxantă, nu doar la gătit! 

Cătălin Scărlătescu a căzut de pe placă, dar nu s-a lăsat descurajat Sursă foto: Captură video
Cătălin Scărlătescu a căzut de pe placă, dar nu s-a lăsat descurajat Sursă foto: Captură video

„Chefi fără limite” e primul show TV din România care combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, oferindu-le telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

Bucătarii gătesc preparate specifice Greciei, în diferite regiuni a acestei țări superbe și au parte de o jurizare dură, de multe ori venită din partea localnicilor. Doar cei mai talentați și comunicativi concurenți au șansa de a ajunge în marea finală! 

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!    

image
image
image
image
image
image
survivor romania all stars 2024 1 jpg
banner love island png
banner Daniel Ghiță Cătălin Moroșanu png
netflix pixabay jpg
banner andreea antonescu png
murphy bafta1 jpeg
Andreea Ibacka și Cabral se susțin în momentele grele
florin ristei si naomi hedman
image
actualitate.net
image
actualitate.net