C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu, a╚Öa cum nu l-a╚Ťi mai v─âzut! Buc─âtarul s-a dat cu placa pe nisip ╚Öi a f─âcut spectacol ├«n Grecia

Emisiunea ÔÇ×Chefi f─âr─â limite" nu este lipsit─â de neprev─âzut ╚Öi inedit! Cine ar fi crezut c─â ├«l vom vedea vreodat─â pe seriosul chef C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu d├óndu-se cu place pe dunele de nisip? Iat─â c─â acest lucru s-a ├«nt├ómplat ├«n cadrul edi╚Ťiei difuzate miercuri, 9 martie.

image png
Chef Cătălin Scărlătescu a făcut spectacol după ce echipa sa a câștigat Sursă foto: Antena 1

Echipa condus─â de chef C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu a reu╚Öit s─â ob╚Ťin─â imunitatea de grup ╚Öi a sc─âpat de emo╚Ťiile elimin─ârii, a╚Öadar a avut ╚Öansa de a se bucura de o zi de relaxare, al─âturi de localnicii din Lemnos.

 ÔÇ×Foarte mult ne-a crescut ├«ncrederea ├«n noi ╚Öi cred c─â cel mai frumos premiu a fost c─â putem s─â ne conect─âm mai mult cu cheful nostru! Doamne, deci e perfect!ÔÇŁ, a declarat una dintre concurente dup─â ce a aflat activitatea care le-a fost preg─âtit─â de localnici.

Chef Cătălin Scărlătescu s-a relaxat după ce echipa lui a câștigat imunitatea de grup

Buc─âtarii au renun╚Ťat la ustensilele de g─âitit ╚Öi la preparatele sofisticate pentru a practica un sport apreciat ├«n Lemnos. S-au ├«mbr─âcat comod ╚Öi s-au dat cu placa pe dunele de nisip! 

De╚Öi chef Sc─ârl─âtescu pare o persoan─â mereu serioas─â ╚Öi pu╚Ťin dornic─â de a participa la activit─â╚Ťile distractive, de aceast─â dat─â a demonstrat c─â dorin╚Ťa de adrenlin─â ╚Öi provoc─ârile ├«i sunt pe plac.

stanga
dreapta
Chefi f─âr─â limite   Marea premier─â  (7) jpg
Chefi f─âr─â limite   Marea premier─â  (5) jpg
chefi fara limite jpeg
chefi fara limite
chefi fara limite
Chefi f─âr─â limite   Marea premier─â  (1) jpg

├Ämbr─âcat ├«ntr-o pereche de pantaloni trei sferturi ╚Öi cu un tricou kaki, chef Sc─ârl─âtescu s-a urcat pe plac─â. De╚Öi ╚Öi-a pierdut echilibru ╚Öi a c─âzut, spre amuzamentul celor prezen╚Ťi, C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu nu a renun╚Ťat ╚Öi a demonstrat tuturor c─â se pricepe ╚Öi la a crea o atmosfer─â relaxant─â, nu doar la g─âtit! 

image
C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu a c─âzut de pe plac─â, dar nu s-a l─âsat descurajat Surs─â foto: Captur─â video

ÔÇ×Chefi f─âr─â limiteÔÇŁ e primul show TV din Rom├ónia care combin─â ├«ntr-un mod spectaculos g─âtitul cu c─âl─âtoriile ╚Öi aventura, oferindu-le telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destina╚Ťii superbe ╚Öi situa╚Ťii pline de suspans ╚Öi adrenalin─â.

Buc─âtarii g─âtesc preparate specifice Greciei, ├«n diferite regiuni a acestei ╚Ť─âri superbe ╚Öi au parte de o jurizare dur─â, de multe ori venit─â din partea localnicilor. Doar cei mai talenta╚Ťi ╚Öi comunicativi concuren╚Ťi au ╚Öansa de a ajunge ├«n marea final─â! 

    Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News,Facebook ╚Öi Instagram!    

276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
david webp
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
lavinia parva4 png
FotoJet (7) jpg
image
image
image
image
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
Te cunosc de Undeva 3 jpg
alex velea ruby jpeg
1 pavel bartos si smiley tatic jpg jpeg
lili sandu jpeg