‘’Chefi fără limite’’ începe la Antena 1. Ce se va întâmpla în prima ediție

Ultima actualizare:

Noua emisiune culinară, mult așteptată de publicul din România, începe luni, 21 februarie. Show-ul, difuzat pe Antena1, îi va avea protagoniști pe cei 3 chefi îndrăgiți de public, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu care, de data aceasta, vor găti alături de concurenți.

Irina Fodor este prezentatoarea show-ului
Irina Fodor este prezentatoarea show-ului

Show-ul ''Chefi fără limite'', ce va ține telespectatorii cu sufletul la gură datorită probelor captivante pentru concurenți, va îmbina rețetele delicioase cu locurile spectaculoase în care au avut loc filmările. Prima destinație a sezonului este insula Chios, unde concurenții și chefii vor afla regulile jocului.

Prima editie, primele sarcini

În prima ediție, chefii vor trebui să își împartă echipa în alte trei miniechipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Ingredientele folosite în cadrul probelor sunt specifice zonei, iar ele aduc avantaje odată câștigate.

Chefii vor participa la misiuni

La probele pentru concurenți vor participa și chefii, care vor încerca să-și conducă echipa către victorie. Imunitatea individuală este pusă în joc în prima ediție a fiecărei etape, iar tema de gătit este stabilită în această primă probă a etapei de un chef-ul local.

Cum vor decurge probele

Concurenții vor trebui să reproducă sau să reinterpreteze farfurii gătite de un chef local, folosind ingrediente caracteristice zonei respective.

Chefii, nerăbdători să înceapă aventura

Chefii erau nerăbdători să plece în această aventură, mai ales că implicarea lor directă în bucătărie este importantă pentru concureți.

Eu sunt obișnuit cu aventura, m-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme, iar dacă o combin și cu bucătăria... cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca și colegii mei, abia aștept să-i văd!”, a declarat chef Bontea.

„Eu le-am tot vorbit colegilor mei despre călătorii, știu deja că sunt îndrăgostit de Grecia, așa că să gătesc și să văd cele mai frumoase insule grecești este pentru mine competiția perfectă”, a declarat chef Scărlătescu.

Intrăm într-o competiție cu șanse egale. Pentru oamenii de acolo suntem și noi niște concurenți, pentru că nu ne cunosc, nu au auzit de noi. Așa că va trebui să luptăm pentru fiecare probă, fiecare avantaj. Asta va fi taaaare interesant!”, spune chef Dumitrescu.

„Chefi fără limite” este un format original, care a fost filmat în insulele grecești. Fiecare episod le va dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net