Cine e și cu ce se ocupă Lucian Pupăzan, "făuritorul de fundulețe" de la "Chefi fără limite"

Emisiunea "Chefi fără limite" va începe la Antena 1 pe 21 februarie, iar printre concurenţi se află şi Lucian Pupăzan, pe care telespectatorii l-au putut vedea la un alt show, "Imperiul Leilor", de la Pro TV.

Lucian Pupăzan, la "Imperiul Leilor" foto: Pro TV
Lucian Pupăzan, la "Imperiul Leilor" foto: Pro TV

Lucian Pupăzan este unul dintre cei 18 concurenţi care vor străbate insulele greceşti, la emisiunea “Chefi fără limite”. El face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, dar publicul l-a mai putut vedea pe bărbatul de 43 de ani din Târgu Jiu la un alt show.

Lucian Pupăzan a participat la "Imperiul Leilor"

Lucian Pupăzan a participat la emisiunea “Imperiul Leilor”, de la Pro TV, în 2021. El a mers în faţa juraţilor pentru a cere o investiţie de 50.000 de euro în afacerea sa cu tocătoare de lemn artizanale, cărora le spune “funduleţe”. Lucian a spus în emisiune că vrea să dezvolte afacerea şi a lansat un nou produs, un gril pentru gătit şi încălzit.

„Următorul nivel este mult mai mare, iar pentru asta am nevoie de 500.000 de euro”, a declarat el, la "Imperiul Leilor". 

Afacerea bărbatului nu i-a impresionat însă pe juraţii emisiunii, iar Lucian Pupăzan nu a primit banii necesari investiţiei. Dan Şucu a explicat alegerea făcută. 

„Domnul Pupăzan e un showman. E o persoană creativă, o persoană plăcută, dar nu un om de afaceri”, a spus omul de afaceri, la vremea aceea.

Dan Şucu i-a făcut însă o promisiune, de care s-a şi ţinut: să îi expună produsele în cadrul lanţului de magazine cu mobilier pe care îl deţine.

Emisiunea "Chefi fără limite", filmată în Grecia

Emisiunea “Chefi fără limite” va începe pe 21 februarie şi va fi difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1. Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea vor merge, cu cei 18 concurenţi, pe unele dintre cele mai frumoase insule din Grecia şi vor spune poveşti gastronomice din zonele respective.

Alături de Lucian Pupăzan, din echipa lui Cătălin Scărlătescu mai fac parte:  Rebecca Bumpuțu, dansatoare; Tanya Povenscaia – trainer în domeniul unghiilor; Carmen Dîrvariu – corporatist; Istvan Kozocsa – bucătar şi Raul Bodoșcă - bucătar.

Din echipa lui Sorin Bontea, fac parte: Laura Eremia – cofetar; Valentina Cornescu – cofetar; Daniela Tănase – solist vocal; Daniel Jumuga (Nobo) – cofetar; Andrei Stoian – bucătar şi Francisc Șandor - fotograf

În echipa lui Florin Dumitrescu sunt în că şase concurenţi: Arkanian – artist; Iman Abushov – director commercial; Daniela Andronie Rădulescu – instructor fitness; Vlad Tănasie – bucătar; Mariana Tarbuc – consilier primărie şi Daniel Tudor - antreprenor

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net