Florin Dumitrescu, în doliu. Mesajul emoționant publicat pe Internet: "Am eu grijă de fetele tale"

Ultima actualizare:

Chef Florin Dumitrescu trece printr-un moment extrem de trist, în familie. Socrul său, tatăl Cristinei Sima, a încetat din viață, iar vestea l-a zdruncinat foarte tare pe juratul de la Antena 1. El a scris un mesaj impresionant, semn că îl respecta și diviniza pe socrul său.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu

Rar l-am văzut pe Florin Dumitrescu atât de afectat, în mod public, el fiind genul de persoană care nu își expune prea des trăirile. Relația cu socrul său, alintat Bubu, se pare că a fost una perfectă. Iată ce scrie Florin Dumitrescu despre tatăl soției sale, Cristina Sima!

Socrul meu era șmecher. Super șmecher. Îl alerga pe chef Cătălin Scărlătescu cu slănină prin Vamă, în august, sau râdea cu poftă de toate tâmpeniile făcute de chef Sorin Bontea, pe a emisiuni.

Prima dată când l-am cunoscut m-am prezentat cu numele «Viorel», că așa mă numise el în bârfele lui. L-am iubit ca pe un tată, pentru că uneori a fost mai aproape decât tatăl meu", scrie chef Florin, pe o poză în care se vede chipul bărbatului, alături de nepoata sa. 

Chef Florin Dumitrescu își elogiază socrul: "Beau cât și-ar fi dorit el să bea"

"Eu știu că azi el este bine și nu îl plâng, că nu și-ar fi dorit să îl plâng, în schimb beau, beau cât și-ar fi dorit el să bea, și nu orice, ci cea mai bună pălincă care există. Dincolo de suferință, e un sentiment de «derogare» de la viață pe care îl simt pentru toți oamenii care ne părăsesc.

Credința mea m-a învățat că oamenii nu mor, ci trăiesc veșnic, iar socră-miu, Bubu, mă așteaptă cu o sticlă de pălincă bună pe lumea ailaltă, iar până atunci treaba mea e să am grijă de toate fetele lui și de nepoatele lui. Și, ce să vezi? E o onoare să fac asta!(…) Drum lin, bătrâne, am eu grijă de fetele tale!", a mai scris chef Florin.

Florin Dumitrescu și Cristina Sima s-au căsătorit în 2014 și au împreună două fetițe: Ava Elisabeta, născută în 2013, și Mia Victoria, care a venit pe lume în 2015. Cristina Sima este jurnalistă și a lucrat pentru o revistă de modă din România, însă acum este autoarea blogului "Cristina Sima Beauty Blog".

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net