Cine e soţia lui chef Florin Dumitrescu şi cum a început iubirea lor

Ultima actualizare:

    Cristina şi Florin Dumitrescu s-au cunoscut în urmă cu cinci anifoto: arhiva personală
Cristina şi Florin Dumitrescu s-au cunoscut în urmă cu cinci anifoto: arhiva personală

A venit în restaurantul în care el lucra pentru a degusta un nou fel de mâncare şi aşa a început povestea lor. Soţia lui chef Florin Dumitrescu este autoarea blogului Cristina Sima Beauty Blog, dar pe lângă această pasiune, tânăra avea să-i demosntreze juratului de la emisiunea culinară că are şi alte calităţi.

Soţia lui chef Florin Dumitrescu a povestit că prima ei întâlnire cu cel care avea să-i devină partener a avut loc în restaurantul unde acesta lucra. Ea venise să afle totul despre un nou fel de mâncare, iar de la o simplă întrevedere în interes de serviciu au ajuns la o frumoasă relaţie de iubire. "După degustare am căutat-o pe Facebook. Ei i-am spus "mi-ai apărut în lista de sugestii, Wow, ce coincidenţă, exact în ziua în care ne-am cunoscut!" Da’ de unde, am căutat-o eu!", a mărturisit Chef Florin Dumitrescu (28 de ani) pentru o revistă. Cristina (33 de ani) l-a descris şi ea pe bărbatul cu care astăzi are două fetiţe.  "Pentru unii el este un simplu bucătar, pentru alţii este juratul sever, sexy şi impulsiv. Însă indiferent că vine târziu acasă mirosind a mâncare, că este perfecţionist, că are plete şi e nebărbierit, că este impulsiv şi pasionat de ceea ce face, că de multe ori mă enervează cu bună lui dispoziţie pentru mine el este Florin, iubitul meu, bucătar de meserie şi artist din pasiune", a explicat Cristina.

Soţia lui chef Florin Dumitrescu. Bucătarul s-a însurat cu Cristina în vara anului trecut

Cristina i-a dăruit bucătarului două fetiţe superbe
Cristina i-a dăruit bucătarului două fetiţe superbe

Cristina Sima a devenit soţia lui Chef Florin Dumitrescu în vara lui 2014, după patru ani de relaţie şi o superbă fetiţă la activ, pe nume Ava, născută în iunie 2013. Momentul în care a fost cerută de nevastă a fost unul cu totul aparte. Cererea a venit prin intermediari, cântăreţul Cristi Nistor fiind cel care a venit cu propunerea pentru Florin. Acum au bifat deja cinci ani de relaţie şi au devenit în această primăvară părinţi pentru a doua oară. "Acum două zile am împlinit cinci ani de când ne-am început relaţia. Şi cum stăteam noi aşa nostalgici, ne-am dat seama că Facebook păstrează mesajele trimise. Ia uite cum mi-am agăţat eu pe facebook doamna. Nu ne gândeam acum cinci ani, în august, că o să avem două fete frumoase şi câteva rate la bancă împreună”, a scris Florin Dumitrescu pe o rețea de socializare.

Soţia lui chef Florin Dumitrescu. Cristina a născut a doua fetiţă în urmă cu jumătate de an

Cristina, soția lui Florin Dumitresscu a adus pe lume al doilea copil al cuplului în această primăvară. Mia a venit pe lume la o maternitate din București și a cântărit 2,480 kilograme și a avut 49 de centimetri la naştere.

”Au fost câteva momente în viaţa mea în care am fost mândru de mine. Am câştigat campionate Naţionale şi municipale la polo în copilărie. Am găatit pentru mese importante şi împreună cu echipele de bucătari din care am făcut parte am scos service-uri demne de cartea recordurilor. Am ajuns să fiu primul jurat MasterChef sub 25 de ani din lume. Am ajuns să fiu Chef-ul Hell's Kitchen la 27 de ani, primul din lume. Am început să gătesc şi să învăţ oameni să gătească cu ajutorul Bucătăriei Lidl. Am un restaurant de succes şi o echipă frumoasă de care sunt mândru, bucătari, ospătari şi management. Am tot ce îşi poate dori un om în viaţa asta. Nu îmi doresc nimic mai mult decât am acum. Dar cel mai important pentru mine şi momentele în care mă simt un adevărat învingător sunt acestea, în care dragostea învinge. Am o familie foarte frumoasă şi mulţumesc lui Dumnezeu, sănătoasă. Iubitele mele, vă mulţumesc pentru tot ceea ce sunteţi. Aţi reuşit să mă faceţi să mă simt un bărbat împlinit şi să depăşim toate momentele mari din viaţa mea, iar reţeta succesului sunteţi voi. Vă iubesc mult”, a scris Florin Dumitrescu atunci când a devenit pentru a doua oară tătic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net