Chefi fără limite

Show-ul culinar Chefi fără limite a debutat la Antena 1 luni, 21 februarie. Cei trei chefi cu lipici la public, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, îi ghidează pe cei 18 concurenți prin universul gastronomic grecesc. 
Concurenții și chefii vor străbate cele mai frumoase insule grecești și vor încerca să reinterpreteze rețete gătite de un chef local, folosind ingrediente specifice zonei. Chios, Lesbos, Corfu, Creta sau Naxos sunt numai câteva dintre destinațiile de vis în care își vor testa talentul culinar concurenții de la Chefi fără limite, în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1. 
În prima ediție a fiecărei etape se va pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit numește un concurent care scapă de o eventuală eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit va fi stabilită, de fiecare dată în această etapă, de chef-ul local. 
În această primă ediție a show-ului Chefi fără limite, cei 18 concurenți sunt uniți doar de pasiunea pentru gătit, pentru că meseriile lor sunt complet diferite. Așadar, vor concura pentru premiul cel mare un cofetar, un fotograf, un corporatist, un instructor de fitness, un antreprenor, un cântăreț sau un dansator, un celebru "făuritor de funduțele" (tocătoare de lem) din Târgu Jiu sau un consilier la Primărie. 
Marele premiu este în valoare de 30.000 de euro. 
Citește în continuare
image

Ultimele știri despre Chefi fără limite

6 iman jpg
chefi fara limite1 png
razvan si irina fodor
image png