VIDEO Irina Fodor a plâns în hohote la Chefi fără limite!

#Chefi fără limite
Ultima actualizare:

Răzvan Fodor este recunoscut pentru nonconformismul său, pe care l-a strecurat și în căsnicia cu Irina. Asta le-a făcut însă mai mult bine decât rău, căci umorul și spontaneitatea au sudat și mai mult relația. Ultima trăsnaie făcută de Fodor este absolut genială, iar Irina a plâns în hohote. El a apărut la Chefi fără limite, în Grecia, iar prezentatoarea a început să plângă în hohote.

Irina și Răzvan Fodor. Foto: Facebook
Irina și Răzvan Fodor. Foto: Facebook

Este o diferență de vârstă de 14 ani între ei, au aproape 13 ani de căsnicie și o fetiță minunată, Diana, în vârstă de 11 ani. Răzvan (46 de ani) și Irina Fodor formează unul dintre cele mai frumoase cupluri mondene, iar aparițiilor lor publice ne conving că sunt făcuți unul pentru celălalt. 

Irina, prezentatoarea emisiunii "Chefi fără limite", filmată în Grecia și difuzată de Antena 1 luni, marți și miercuri, de la ora 20.30, a publicat pe Instagram câteva fotografii memorabile. Pozele sunt surprinse în Grecia, acolo unde ea a fost delegată cu filmările și unde, pe nepusă masă, a aterizat și Răzvan Fodor, într-o zi în care i se făcuse mult prea dor de frumoasa lui soție. Totul s-a petrecut în toamna anului trecut, mai exact în luna octombrie, căci atunci au avut loc filmările.

Reacția Irinei vorbește de la sine despre cât de mult îl iubește pe Răzvan și cât de impresionată a fost de surpriza pe care acesta i-a făcut-o. A plâns în hohote, l-a îmbrățișat și a stat lipită de pieptul lui. Fotografiile publicate pe Instagram vorbesc de la sine despre intensitatea momentului, însă Irina a povestit întâmplarea cu umor și autoironie, căci și ea este pe același vibe cu soțul la șotii și la umor. 

Irina, impresionată de surpriza lui Fodor. Foto: Instagram
Irina, impresionată de surpriza lui Fodor. Foto: Instagram

Mesajul savuros al Irinei, după vizita lui Fodor

"Când crezi că soțul tău a venit la Chefi fără limite ca să îți facă o surpriză și îți dai seama că, de fapt, îi era dor de Bontea…În seara asta, concursul continuă în Creta! Un carusel de emoții pentru mine, dar și pentru chefi și concurenți", a scris Irina pe contul ei de Instagram. E adevărat că o ajută și imaginea de mai jos, să facă aceste glume, căci Sorin Bontea și Răzvan Fodor se îmbrățișează de parcă nu ar mai exista ziua de mâine. Scena are loc sub ochii Irinei, care nu știe cum să-și mai șteargă lacrimile.

Răzvan și Irina Fodor, 11 ani de căsnicie

Răzvan și Irina Fodor s-au cunoscut în anul 2007, iar în 2010 s-au căsătorit. Au împreună și o fetiță, pe nume Diana, care a împlini 11 ani pe 24 martie. „Soția mea e tovarășa mea de viață, e tovarășa mea de pahar. E femeia pe care mi-am dorit-o. E familia pe care mi-am dorit-o. Mă uit în ochii ei și îi spun că o iubesc. Ea mi-a făcut tot. Dar tocmai pentru asta, eu îi sunt recunoscător, sunt un soț bun, sunt un tată bun. Pentru mine familia e absolut tot și eu nu am nicio șansă să derapez în relația asta, în vreun fel”, spunea Răzvan Fodor în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

â

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net