Cum s-a cunoscut Puya cu soția lui. Povestea amuzantă din spatele mariajului lor

Puya a fost invitat în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, organizat live pe platforma YouTube, acolo unde „a dat din casă” despre viața personală. Rapperul a lipsit ceva vreme din lumina reflectoarelor. Iată ce mai face!

Puya, invitat în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță Foto: Captură Video
Puya, invitat în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță Foto: Captură Video

Cu toții îl știu pe Puya după succesul pe care acesta l-a avut după ce a lansat piesa „Undeva în Balcani”, alături de George Hora. Rapperul a povestit că melodia a fost scrisă într-o perioadă în care a cunoscut-o și pe cea ce i-a devenit soție, însă nu intenționa pe atunci să facă un hit, și nici nu s-a așteptat la ceea ce a urmat! Melodia s-a bucurat de un real succes, fiind extrem de difuzată și la radio.

Cum s-a cunoscut Puya cu soția lui, Melinda

Puya, pe numele lui real Dragoș Gărdescu, a dezvăluit că s-a cunoscut cu partenera lui la concerte. „Te-ai încurcat cu fana?”, l-a întrebat Cătălin Măruță imediat. 

Nu era fana mea. Eu am cântat la balul unde ea a prezentat. Și mi-a tras și țeapă cu banii! Ăia aveau sala plină și mie îmi ziceau că n-au bani. Și așa ne-am împrietenit. Am ținut legătura, am vorbit.. După a început să îmi placă jocul ăsta și îmi tot puneam concerte în zona unde era ea”, a povestit Puya.

Rapperul, acum în vârstă de 43 de ani, a povestit amuzat că o plăcea atât de tare pe cea care îi este acum soție încât a ajuns să își programeze concertele doar unde știa că urmează să fie și ea. Acesta se dădea drept impresarul lui și suna la cluburile unde partenera lui prezenta. 

Sunam la cluburile din Cluj unde era ea. La un moment dat am cântat și într-un grajd! Și uite așa am reușit să acopăr fiecare sătuc din zona Clujului”, a mai dezvăluit Puya.

După ce a epuizat toate locațiile în care putea cânta, numai ca s-o vadă pe ea, Puya și-a luat inima în dinți și i-a zis partenerei lui, Melinda, să se mute la București.

Când am cerut-o de soție copilul avea deja doi ani. Am fost rapizi. Până acum văd că m-a suportat”, a mai spus cântărețul, care are 3 fiice alături de Melinda. Și uite așa a devenit Puya băiat „de casă”. Totuși, e discutabil, spune el, având în vedere că avea foarte multe concerte. 

Primul copil nu prea l-am văzut. Aveam foarte multe spectacole, chiar și 4 într-o zi. Bine, nu mă plâng, că nu cred că o să mai am așa prea curând”, a mai zis artistul.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net