Puya, despre cea mai nouă afacere a lui: "După 3 fete, trebuia să am și un băiat, nu?"

Ultima actualizare:

Puya, fost băiat de cartier, pe numele lui adevărat Dragoș Gărdescu (41 de ani), s-a reinventat de voie, de nevoie, după ce pandemia a pus muzica pe pauză.

Încă de anul trecut, Puya, alături de soția Melinda și cele trei fiice ale lor, face naveta între casa de la țară, la marginea Bucureștiului, şi cartierul Sălăjan, unde stă de ani buni. Însă între aceste mutări, Puya a mai lansat și un album, “Aventurile domnului Puy”, o piesă cu Andra și Guz, “Dorul”, un vlog, dar și un vin care-i poartă numele.

Chiar el și-a anunțat prin toamnă fanii pe rețelele sociale. “Anul ăsta o să scot vinul Băiatu’ în iarbă. Dacă tot nu puteți să îl beți momentan, m-am gândit să îl purtați, așa că am făcut un tricou cu etichetă”. Apoi a scris din nou în decembrie: “Am lansat vinul Băiatu’ în iarbă. Vin românesc natural, produs la Urlați, trecut prin meleagurile Sălăjanului. După 3 fete, trebuia să am și un băiat, nu?”. Vă spunem că vinul se găsește în 2 variante, atât rose, cât și alb. Iar fanii trebuie să știe că o sticlă costă 39 de lei, iar pe etichetă apare Puya, într-o imagine rurală, cu pălărie de paie. Puya este căsătorit din 2011 cu Melinda Gărdescu, cea care i-a dăruit trei copii.

Citește și:

EXCLUSIV Cum arată nevasta lui Puya gravidă a treia oară!

Cum arăta Puya în copilărie! „Când eram mic, tata era fotograful școlii”

image
image
image
image
image
image
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el
nunta smiley si gina pistol jpg
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg