Puya, scandal într-un magazin. Motivul pentru a fost scos cu forţa de echipa de intervenţie

Ultima actualizare:

    Puya a fost protagonistul unui scandal într-un magazinfoto: Instagram
Puya a fost protagonistul unui scandal într-un magazinfoto: Instagram

Puya este în centrul atenţiei după ce a fost protagonistul unui incident nefericit săptămâna trecută. Rapper-ul a fost scos de un agent de pază dintr-un supermarket, miercuri (8 decembrie), după ce a început să înjure când i s-a cerut să poarte mască.

Puya a fost protagonistul unui mic scandal în data de 8 decembrie, când a intrat într-un supermarket aflat pe bulevardul Ion Mihalache, din sectorul 1 al Capitalei, în jurul ore 19. Conform spynews.ro, rapper-ul nu purta mască şi a fost atenţionat de către agentul de pază de la intrare. Puya a răspuns cu o ploaie de înjurături şi a spus că el nu are de ce să poarte mască. 

Întâmplarea a făcut ca la faţa locului să se afle şi o echipă de intervenţie rapidă a firmei de pază,  iar agentul de la intrare le-a cerut ajutorul. Ei au intervenit şi l-au escortat pe Puya afară. Potrivit martorilor de la faţa locului, artistul,  care avea în mână o cutie o bere pe care o luase tocmai o luase din magazin, nu a opus rezistență și a ieşit fără să provoace vreun incident. 

Puya, concert cu 500 de oameni în plină stare de alertă

Puya nu este la prima încălcare a restricţiilor impuse în urma pademiei.  În iunie 2020, el a ţinut un concert într-un club din Mamaia, în plină stare de alertă. La eveniment au participat în jur de 500 de oameni şi nu s-a respectat nicio măsură de distanţare socială. Concertul a fost întrerupt de poliţişti, după aproape o jumătate de oră de la începere, după ce imagini de la faţa locului au apărut în mediul online. Oamenii legii au dat atunci amenzi în jur de 10.000 de lei. 

Citeşte şi

Ce mari și frumoase sunt fiicele lui Puya! Melissa și Iuliana apar în videoclipul tatălui. "Pe toate le iubesc la fel"

Adrian Păunescu, inspirație pentru Puya în cel mai nou single: «M-a frapat cât de mult se potrivesc versurile cu realitatea anilor 2021»

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net