Ce mari și frumoase sunt fiicele lui Puya! Melissa și Iuliana apar în videoclipul tatălui. "Pe toate le iubesc la fel"

Ultima actualizare:

    Puya a filmat videoclip în weekend
Puya a filmat videoclip în weekend

Puya (42 ani), pe numele său din buletin Dragoș Gărdescu, a filmat în weekend pentru noul său videoclip, la piesa “Lie”, un featuring cu Eugenia Nicolae. Melodia este o adevărată surpriză pentru fanii celebrului rapper, iar clipul va fi unul spectaculos, în regia lui Claudiu Stan. În clip apar și fiicele lui Puya, Melissa și Iuliana.

Și pentru că este un familist convins și nu se dezminte, Puya a avut familia alături și la filmările noului său videoclip, mai precis pe cele două fete mai mari, Melissa (13 ani) și Iuliana (10 ani), dar și pe soția sa, Melinda Gărdescu, care l-a ajutat cu organizarea.


    Puya, alături de două dintre fetițele lui
Puya, alături de două dintre fetițele lui

Fetele lui Puya sunt extrem de vesele și de dezinvolte. “Nu este prima dată când fetele apar în clipurile mele, sunt obișnuite. E greu să găsești copii pentru filmări, cu care să interacționezi ok!”, ne-a spus Puya. Filmarea noului videoclip, care poartă semnătura Puya, a avut loc în aer liber, la o fostă fabrică, acolo unde a fost o adevărată mobilizare de forțe, cu motociclete, mașini, invitați surpriză și trupe de Airsoft.


    Puya și Melinda au 3 fetefoto: Libertatea
Puya și Melinda au 3 fetefoto: Libertatea

Ce fel de tată este Puya

“Asta întreabă copiii, nu știu ce să zic. Toți avem impresia că suntem cei mai buni. Probabil că sunt sever, nu știu. Acum cine nu își ceartă copilul, nu și-l iubește. Ce, să-l lași să facă numai ce vrea el? Nu! Aici e un joc între mamă și tată. Femeile sunt diferite de bărbați. Și mamele sunt diferite de tați, asta e clar. Într-un fel se comportă mama, într-un fel se comportă tata. Și din chestia asta iese o armonie, adică eu mă joc într-un fel cu copiii, ea le povestește altceva. Vin la noi pentru diverse lucruri, adică se împart sarcinile și așa e și normal, în orice familie! Pe toate le iubesc la fel!”, a povestit Puya despre familia și fetele lui, într-un interviu pentru “Exclusiv VIP”, emisiunea lui Cristi Brancu. Și tot acolo spunea artistul că deocamdată niciuna dintre fetele lui nu pare să fie pasionată de muzică. Puya este căsătorit din 2011 cu Melinda Gărdescu, cea care i-a dăruit trei copii, toate fete.

Citește și:

Puya, despre cea mai nouă afacere a lui: "După 3 fete, trebuia să am și un băiat, nu?"

Puya caută bonă «de cartier» pentru fetiţele lui

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net