Ce mari și frumoase sunt fiicele lui Puya! Melissa și Iuliana apar în videoclipul tatălui. "Pe toate le iubesc la fel"


    Puya a filmat videoclip în weekend
Puya a filmat videoclip în weekend

Puya (42 ani), pe numele său din buletin Dragoș Gărdescu, a filmat în weekend pentru noul său videoclip, la piesa “Lie”, un featuring cu Eugenia Nicolae. Melodia este o adevărată surpriză pentru fanii celebrului rapper, iar clipul va fi unul spectaculos, în regia lui Claudiu Stan. În clip apar și fiicele lui Puya, Melissa și Iuliana.

Și pentru că este un familist convins și nu se dezminte, Puya a avut familia alături și la filmările noului său videoclip, mai precis pe cele două fete mai mari, Melissa (13 ani) și Iuliana (10 ani), dar și pe soția sa, Melinda Gărdescu, care l-a ajutat cu organizarea.


    Puya, alături de două dintre fetițele lui
Puya, alături de două dintre fetițele lui

Fetele lui Puya sunt extrem de vesele și de dezinvolte. “Nu este prima dată când fetele apar în clipurile mele, sunt obișnuite. E greu să găsești copii pentru filmări, cu care să interacționezi ok!”, ne-a spus Puya. Filmarea noului videoclip, care poartă semnătura Puya, a avut loc în aer liber, la o fostă fabrică, acolo unde a fost o adevărată mobilizare de forțe, cu motociclete, mașini, invitați surpriză și trupe de Airsoft.


    Puya și Melinda au 3 fetefoto: Libertatea
Puya și Melinda au 3 fetefoto: Libertatea

Ce fel de tată este Puya

“Asta întreabă copiii, nu știu ce să zic. Toți avem impresia că suntem cei mai buni. Probabil că sunt sever, nu știu. Acum cine nu își ceartă copilul, nu și-l iubește. Ce, să-l lași să facă numai ce vrea el? Nu! Aici e un joc între mamă și tată. Femeile sunt diferite de bărbați. Și mamele sunt diferite de tați, asta e clar. Într-un fel se comportă mama, într-un fel se comportă tata. Și din chestia asta iese o armonie, adică eu mă joc într-un fel cu copiii, ea le povestește altceva. Vin la noi pentru diverse lucruri, adică se împart sarcinile și așa e și normal, în orice familie! Pe toate le iubesc la fel!”, a povestit Puya despre familia și fetele lui, într-un interviu pentru “Exclusiv VIP”, emisiunea lui Cristi Brancu. Și tot acolo spunea artistul că deocamdată niciuna dintre fetele lui nu pare să fie pasionată de muzică. Puya este căsătorit din 2011 cu Melinda Gărdescu, cea care i-a dăruit trei copii, toate fete.

Citește și:

Puya, despre cea mai nouă afacere a lui: "După 3 fete, trebuia să am și un băiat, nu?"

Puya caută bonă «de cartier» pentru fetiţele lui

serban huidu si mihai gainusa
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg