Asia Express se transformă în America Express - Drumul Aurului! Irina Fodor sau Gina Pistol, cine pleacă?

Ultima actualizare:

Veste bună pentru fanii reality-showului lor preferat. Așa cum Click! v-a anunțat acum ceva timp Asia Express se mută pe alt continent și se transformă în America Express! Drumul Aurului va duce 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7.000 de kilometri.

Asia Express se transformă în America Express - Drumul Aurului!
Asia Express se transformă în America Express - Drumul Aurului!

Asia Express se transformă în America Express - Drumul Aurului!

După varianta italiană, Antena 1 e a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu. Vedetele noului sezon pornesc pe urmele conquistadorilor și urmează să descopere culorile și condimentele din Mexic, să exploreze templele din Guatemala și să descifreze misterele din Columbia.

Un element în plus al acestui sezon e apariția Jocker-ului, pentru care se va juca în primul episod al fiecărei etape. Câștigarea lui va aduce avantaje surpriză, care vor conta foarte mult în clasamentul final.

Mutarea pe un alt continent vine cu schimbări majore de cultură și obiceiuri, pe care telespectatorii le vor descoperi odată cu cele 9 cupluri de vedete ce pleacă în această aventură.

Cel de-al cincilea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități.

Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian. Filmările pentru cel de-al cincilea sezon sezon America Express – Drumul Aurului vor începe luna aceasta. Premiul este tot de 30.000 de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net