Andreea Bălan și Andreea Antonescu, împreună la Asia Express 2022?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Click! revine cu alte noutăți legate de sezonul 5 al emisiunii „Asia Express"! După ce v-am dezvăluit că au început pregătirile pentru noa ediţie a reality-show-ului de la Antena 1, iar de data aceasta concurenții vor pleca în îndepărtata America de Sud, iată că am obținut și câteva nume de pe lista concurenților.

Gina Pistol va prezenta sezonul 5 al Asia Express
Gina Pistol va prezenta sezonul 5 al Asia Express

Și anul acesta fanii reality-show-ului "Asia Express" vor avea parte de adrenalină la maximum alături de concurenții unui nou sezon al celei mai îndrăgite emisiuni de la Antena 1. Se pare că „luptele” se vor duce pe un traseu inedit, și anume în Mexic și Columbia.

Cătălin Bordea, echipă cu Micutzu?

Cât despre noii concurenți, producătorii reality-showului "Asia Express" și-au trimis deja ofertele către potențialii concurenți. Primul concurent posibil la cel de-al cincilea sezon al Asia Express România ar fi actorul de stand-up comedy Cătălin Bordea, despre care s-a zvonit și sezonul trecut că va merge în această aventură televizată. Acesta ar fi acceptat oferta producătorilor cu condiția să facă echipă cu prietenul său Cosmin Nedelcu, cunoscut drept Micutzu, om de show, actor și vedetă de televiziune.

S-ar părea că Micutzu a intrat deja în echipă cu un proiect de roast la Antena 1, "România are Roast", care stă să înceapă pe micile ecrane și probabil că a acceptat și oferta reality-showului la pachet. La acest proiect va lucra tot cu Bordea, plus alte vedete de la "iUmor”.

Andreea Bălan şi Andreea Antonescu ar fi încântate de proiect

Mai mult, ar fi fost ofertate și cele două fete din trupa Andre, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, care au fost foarte încântate de proiect. Andreea Bălan vine după o „carieră”, am putea spune, la „Te cunosc de undeva”, unde are locul ei bine stabilit la masa juriului. A mai avut și două participări extra-concurs la „Dancing on Ice: Vis în Doi”.

Andreea Antonescu, în schimb, n-a mai participat la show-urile Antenei 1, ea fiind până acum în tabăra adversă, la Pro TV. Vedeta, care a locuit mulți ani peste Ocean, a participat la „Ferma vedetelor” și la „Survivor România”.

Așa că pentru niciuna un concurs televizat nu ar fi o noutate, singurele obstacole fiind copiii. Ambele sunt mame singure! Andreea Bălan are două fetițe Ella și Clara, din căsnicia eșuată cu George Burcea, iar Andreea Antonescu are o fetiță, Sienna, cu Traian Spark, soțul ei care este în America și de care se tot chinuie să divorțeze de câțiva ani.

Sore şi Jean Gavril, printre posibilii concurenţi de la Asia Express

Alte nume vehiculate sunt Sore Mihalache și Jean Gavril, foști concurenți la reality-showul "Dancing on Ice: Vis în doi". Jean e de altfel și câștigătoul concursului pe gheață și a prins gustul competițiilor televizate.

Jean Gavril a câştigat "Dancing on Ice"
Jean Gavril a câştigat "Dancing on Ice"

Vom mai avea și alte surprize din domeniul online-ului, dar și actori și cântăreți care își doresc să participe la acet show câștigat sezonul trecut de Mihai și Elwira Petre.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net