Andreea Bălan, nedezlipită de fetele ei. Ce surpriză au avut, în plină stradă

Ultima actualizare:

Andreea Bălan petrece timp prețios cu fetele ei, înainte de plecarea la emisiunea American Express, de la Antena 1. Artista și fetițele sale au fost surprinse la ceas de seară, în zona Dorobanți, la o farmacie.  Două florărese le-au recunoscut imediat și le-au salutat, iar Andreea s-a arătat foarte prietenoasă. Le-a zâmbit, le-a vorbit și a primit flori de la ele.

cub andreea balan animat gif

Peste puțin timp Andreea Bălan va pleca de lângă mama și fiicele sale, pentru o perioada mai mare. Artista și colega ei de trupă, Andreea Antonescu, vor face parte din "American Express", noul reality show de aventură, ce va fi difuzat de Antena 1 şi ce va avea parte de participarea a nouă perechi de vedete, din toate zonele de divertisment.

Andreea Bălan şi Andreea Antonescu, la American Express

Andreea Balan şi Andreea Antonescu
Andreea Balan şi Andreea Antonescu

Iată că frumoasa blondină va fi nevoită să uite de luxul și de confortul de acasă și va trebui să supraviețuiască cu un euro pe zi și să-și facă rost de cazare, mâncare și transport.

“Am crescut si am trecut prin multe împreună. Această experiență unică, American Express, cu siguranță ne va uni și mai mult ca prietene și ca trupă", au spus Andrelele. 

Marea plecare va fi în curând, iar Andreea profita la maxim de timpul rămas, nedezlipindu-se de fiicele ei. Ea are doua fetite din mariajul cu George Burcea. Pe Ella Maya și pe Clara Maria, iar mama ei este un real sprijin pentru ea. Nu are bone, iar atunci când merge la studio, emisiuni sau concerte, le lasă în grija mamei sale.

Citeşte şi: Andreea Bălan, vânătăi și julituri până la sânge la Dancing On Ice: «Când patinezi în ziua în care trebuie să fii divă»

Andreea Bălan petrece cât mai mult timp posibil cu fiicele ei

Zilele trecute, artista a fost surprinsă de paparazzii Click! în timp ce mergea din Pipera, până la o farmacie din zona Dorobanți. Îmbrăcată într-o rochiță scurtă, mulată pe corp, Andreea arăta precum o adolescentă. Le ținea de mânuțe pe fetele ei și a fost extrem de atentă până a intrat cu ele în farmacie.

După ce au cumpărat două pungi de produse de la farmacie, Andreea și fetitele au scos bani de la bancomat,  iar în drum către masină au fost abordate de doua doamne care vindeau flori, la stradă. 

Citeşte şi: EXCLUSIV Andreea Bălan radiază după divorț! Unde se răsfață și cum a fost surprinsă de paparazzii

Cele două florărese au recunoscut-o imediat pe Andreea și s-au băgat în seamă cu ea. Artista nu le-a ocolit, ba din contră a fost foarte sociabilă, le-a zâmbit și a schimbat două-trei vorbe cu el. Doamnele i-au oferit acesteia o floare, spre bucuria fetițelor. După ce au terminat cumpărăturile, Andreea și micuțele ei au pornit spre casă.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg