Andreea Bălan, la o săptămână după accident: «În sfârșit mă arăt la față»

Andreea Bălan și-a făcut apariția la o săptămână după îngrozitorul accident, în urma căruia și-a spart buza și era cât pe ce să rămână desfigurată. Artista a arătat azi fanilor rezultatul intervenției medicilor și cum arată la acest moment rana suferită. 

andreea balan

Artista a trecut printr-o sperietură cumplită, chiar în a doua zi de Paște când a căzut pe role și a suferit o tăietură foarte urâtă la nivelul buzei superioare. Iată că situația s-a mai înseninat pentru vedetă, iar azi a interacționat cu fanii de pe Instagram și le-a oferit informații despre cum decurge procesul de vindecare. 

cicatrice andreea balan png
Andreea Bălan și-a tăiat buza în urma unui accident

Vedeta s-a lăsat pe mână medicilor, iar la acest moment, rana Andreei Bălan este pe cale să se vindece. Artista a avut nevoie ca medicii să-i coasă tăietura pe care a suferit-o, iar la o săptămână după intervenție, i-au scos firele și vedeta și-a arătat chipul. 

Citește și Andreea Bălan, operată de urgență la spital!

Andreea nu s-a sfiit să arate fanilor cicatricea cu care a rămas în urma accidentului, însă a declarat că e optimistă că rana se va vindeca și urmele vor deveni fi abia vizibile.

De asemenea, vedeta nu are de gând să renunțe la role și a menționat că în curând va ieși din nou la plimbare, doar că va renunța la rolele de viteză și va alege unele de competiție.

,,În sfârșit mă arăt la față, mi-am scos firele și se vindecă foarte frumos, poate o să am un  semn mic, foarte mic. Nu mă doare nimic pot deja să zâmbesc ca înainte, cu gura până la urechi. Mulți m-ați întrebat dacă o să mă mai urc pe role, da, însă nu pe aceleași role, ci pe alte role, de competiție", a declarat Andreea Bălan. 

Andreea Bălan, ghinion în viața personală

Andreea Bălan, 37 de ani, este asaltată de o mulțime de proiecte în ultima perioadă, iar artista reușește să facă față cu brio, în ciuda problemelor din viața personală. 

Din punct de vedere al carierei, Andreea Bălan este pe val, e jurat la show-ul ,,Te cunosc de Undeva", a avut apariții  la ,,Dancing on Ice", iar ultimul ei videoclip a beneficiat de o producție și regie extrem de complexe. În ceea ce privește familia, vedeta s-a confruntat cu ceva dificultăți. Recent, Andreea Bălan a finalizat procesul de divorț cu fostul soț George Burcea, iar judecătorii au acordat custodie comună asupra celor fiice, fapt ce nu i-a convenit deloc artistei. 

Citește și George Burcea le face praf pe Andreea Bălan și pe mama ei. Acuzațiile grave ale actorului: «Vă rog mult, nu faceți asta, copiii suferă»

George Burcea a anunțat pe Instagram decizia judecătorilor și a făcut mai multe acuzații la adresa Andreei și a mamei sale. Artistul a afirmat că fosta mamă soacră îl vorbea de rău în fața copiilor, iar Andreei Bălan i-a reproșat că nu petrece îndeajuns timp cu copiii, ci doar vrea să dea impresia că e o mamă dedicată pentru fanii de pe rețelele de socializare. 

stanga
dreapta
andreea balan jpg
andreea balan png
andreea balan
andreea balan (1) jpg
andreea balan (2) jpg
andreea balan revelion png
andreea balan jpg
andreea balan fiica jpg
andreea balan rochie png
andreea balan
fetita andreea balan jpg
10 andreea balan 9845151 jpeg
andreea balan sandel balan png
diana baicu sonia argint andreea balan adina buzatu gabriela cristea jpg jpeg

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg