Andreea Bălan, la o săptămână după accident: «În sfârșit mă arăt la față»

Ultima actualizare:

Andreea Bălan și-a făcut apariția la o săptămână după îngrozitorul accident, în urma căruia și-a spart buza și era cât pe ce să rămână desfigurată. Artista a arătat azi fanilor rezultatul intervenției medicilor și cum arată la acest moment rana suferită. 

andreea balan

Artista a trecut printr-o sperietură cumplită, chiar în a doua zi de Paște când a căzut pe role și a suferit o tăietură foarte urâtă la nivelul buzei superioare. Iată că situația s-a mai înseninat pentru vedetă, iar azi a interacționat cu fanii de pe Instagram și le-a oferit informații despre cum decurge procesul de vindecare. 

Andreea Bălan și-a tăiat buza în urma unui accident
Andreea Bălan și-a tăiat buza în urma unui accident

Vedeta s-a lăsat pe mână medicilor, iar la acest moment, rana Andreei Bălan este pe cale să se vindece. Artista a avut nevoie ca medicii să-i coasă tăietura pe care a suferit-o, iar la o săptămână după intervenție, i-au scos firele și vedeta și-a arătat chipul. 

Citește și Andreea Bălan, operată de urgență la spital!

Andreea nu s-a sfiit să arate fanilor cicatricea cu care a rămas în urma accidentului, însă a declarat că e optimistă că rana se va vindeca și urmele vor deveni fi abia vizibile.

De asemenea, vedeta nu are de gând să renunțe la role și a menționat că în curând va ieși din nou la plimbare, doar că va renunța la rolele de viteză și va alege unele de competiție.

,,În sfârșit mă arăt la față, mi-am scos firele și se vindecă foarte frumos, poate o să am un  semn mic, foarte mic. Nu mă doare nimic pot deja să zâmbesc ca înainte, cu gura până la urechi. Mulți m-ați întrebat dacă o să mă mai urc pe role, da, însă nu pe aceleași role, ci pe alte role, de competiție", a declarat Andreea Bălan. 

Andreea Bălan, ghinion în viața personală

Andreea Bălan, 37 de ani, este asaltată de o mulțime de proiecte în ultima perioadă, iar artista reușește să facă față cu brio, în ciuda problemelor din viața personală. 

Din punct de vedere al carierei, Andreea Bălan este pe val, e jurat la show-ul ,,Te cunosc de Undeva", a avut apariții  la ,,Dancing on Ice", iar ultimul ei videoclip a beneficiat de o producție și regie extrem de complexe. În ceea ce privește familia, vedeta s-a confruntat cu ceva dificultăți. Recent, Andreea Bălan a finalizat procesul de divorț cu fostul soț George Burcea, iar judecătorii au acordat custodie comună asupra celor fiice, fapt ce nu i-a convenit deloc artistei. 

Citește și George Burcea le face praf pe Andreea Bălan și pe mama ei. Acuzațiile grave ale actorului: «Vă rog mult, nu faceți asta, copiii suferă»

George Burcea a anunțat pe Instagram decizia judecătorilor și a făcut mai multe acuzații la adresa Andreei și a mamei sale. Artistul a afirmat că fosta mamă soacră îl vorbea de rău în fața copiilor, iar Andreei Bălan i-a reproșat că nu petrece îndeajuns timp cu copiii, ci doar vrea să dea impresia că e o mamă dedicată pentru fanii de pe rețelele de socializare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net