Andreea Bălan, vânătăi și julituri până la sânge la Dancing On Ice: «Când patinezi în ziua în care trebuie să fii divă»

Ultima actualizare:

Andreea Bălan a arătat fanilor pe rețelele de socializare consecințele antrenamentului dur de la Dancing on Ice. Pregătirile pentru show au lăsat urme pe corpul vedete, iar acum este plină de vânătăi ș răni, situație pe care a împărtășit-o și fanilor pe rețelele de socializare. 

Andreea Bălan, vânătăi și julituri până la sânge la Dancing On Ice
Andreea Bălan, vânătăi și julituri până la sânge la Dancing On Ice

Andreea Bălan este o vedetă extrem de muncitoare și dedicată carierei sale de cântăreață și dansatoare. Solista este implicată, la acest moment, în două proiecte de televiziune, ,,Dancing on Ice" și ,,Te cunosc de undeva" și,  ca de obicei, Andreea Bălan dă tot ce are mai bun pentru a face un show memorabil pe ambele scene. 

Citește și Andreea Bălan, primele imagini din momentul său special de la Dancing on Ice! VIDEO

Pentru emisiunea Dancing on Ice, Andreea Bălan a început un antrenament riguros de patinat pe gheață, care i-a testat limitele de fizice. Deși vedeta a  deprins destul de bine tehnicile de patinaj, aceasta nu înseamnă că nu a avut parte de căzături și alte mici incidente, ale căror urmări se văd pe corpul artistei. 

Andreea Bălan a arătat fanilor mai multe imagini cu julituri până la sânge dobândite în timpul antrenamentului pentru Dancing on Ice. Mai mult, vedeta a fost nevoită să apară în rochie de gală la emisiunea ,,Te cunosc de undeva", însă vestimentația nu a putut ascunde rănile de pe corpul artistei. 

Andreea Bălan s-a accidentat în timpul filmărilor ultimului videoclip

Andreea Bălan a mai avut un incident neplăcut la filmarea ultimului videoclip, întâmplare pe care nu s-a sfiit să o împărtășească și fanilor. Artista a căzut de la o înălțime semnificativă, chiar în timpul unei coregrafii de grup. Partenerul ei a scăpat-o, astfel că Andreea Bălan a căzut și s-a lovit. 

Citește și VIDEO Andreea Bălan, dans demențial la ,,Te cunosc de undeva". Cu picioarele lovite, artista a întrecut orice așteptare

Vedeta are o perioadă foarte productivă din punct de vedere profesional și este solicitată pentru tot mai multe proiecte. În sfera personală, vedeta se concentrează pe fiicele sale și, momentan, nu există un nou partener în viața ei. 

Divorțul de George Burcea a fost pronunțat recent, chiar dacă cei doi se despărțiseră de ceva vreme. Artista nu este foarte mulțumită de decizia judecătorilor, din cauza pensiei alimentare stabilite. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net