George Burcea le face praf pe Andreea Bălan și pe mama ei. Acuzațiile grave ale actorului: «Vă rog mult, nu faceți asta, copiii suferă»

Victorie pentru George Burcea, în divorțul de Andreea Bălan! Actorul a obținut custodia comună a celor două fiice, dar nu a ezitat să o atace pe artistă și pe fosta mamă soacră și să le aducă acuzații grave. 

george burcea jpeg

George Burcea a divorțat de Andreea Bălan, anul acesta, la începutul lunii martie, iar acum, iată că judecătorii au dat un verdict în favoarea sa, în ceea ce privește custodia celor două fetițe. 

Actorul a obținut custodia comună, ceea ce înseamnă că fetele vor petrece timp atât cu tatăl, cât și cu mama lor, Andreea Bălan. George Burcea a dat vestea pe contul personal de Instagram, unde a oferit și o declarație oficială extinsă, în care a criticat-o dur pe fosta soție Andreea Bălan, dar și pe mama acesteia. 

Citește și Andreea Bălan și George Burcea nu-și mai vorbesc deloc. «M-a blocat de doi ani!»

George Burcea susține că cele două fiice ale sale ar crește într-un mediu toxic alături de mama lor și o acuză pe Andreea Bălan că, în realitate, nu petrece îndeajuns timp alături de copiii ei, așa cum vrea să dea impresia din postările pe social-media, ci are trei bone care au grijă de copii.

Nici mama Andreei Bălan nu a scăpat de atacurile lui George Burcea, pe care o acuză ca le-ar influența pe cele două fete să îl desconsidere pe actor în rolul de tată. 

,,Doi ani am luptat să le am în brațe, în pătuț, la baie seara, să le aud țipând prin casă, tropăind la ora 10 seara, sau să le văd zâmbind la ora 8 dimineața, când se trezesc….. Dumnezeu a făcut dreptate, căci el ține cu iubirea, cu calmul, cu omenia, cu adevărul, cu dreptatea și nu cu alte lucruri neortodoxe… sau chiar diabolice. Oameni buni, parinți divorțați, fiți maturi când este momentul și nu puneți orgoliul vostru mai presus de binele copiilor, căci ei nu au nicio vină. Nu vă lăsați influențați de puterea falsa pe care credeți că o aveți, de pupatul în fund de către terțe persoane, sau de faptul ca aveți bani și sunteți forță ( ca să-l citez pe un tovarăș lăutar).

Și mai important decât atât…(cu toată dragostea și iubirea către bunicii care au grija de nepoți), aveți mare grijă la comportamentul acestora către nepoți. Ei pot avea o influență negativă asupra lor și vă spun asta din proprie experiență. E rău, e dureros și frustrant ca tu, ca părinte, să vezi cum proprii copii sunt influențați negativ și întorși împotriva ta de o bunică sau un bunic. Pe lânga frustrare, mai apare un factor foarte important ,sau cel mai important: sănătatea psihică a copiilor. Degeaba susțin anumiți părinți că fac terapie de exemplu - de ,,x” ani, dacă ei sunt slabi psihic chiar și după acele ore de terapie. Părinți divorțați, nu vă lăsați copiii pe mâna a 2-3 bone, iar voi să plecați 23h din 24, iar când veniți, în acea oră să faceți doar poze și filmări…căci nu faceți nimic altceva decât să rupeți inimile copiilor. Vă rog.

Iubirea și dreptatea vor învinge mereu. Si, ca sfat,…. Da, ca sfat: să știți totuși că NU contează cantitatea timpului pe care o petreceți cu copiii voștri, ci CALITATEA. Unii stau o oră, dar benefică, iar alții stau 23 toxice. Nu stați cu ei câteva zeci de minute doar pentru a filma și poza, iar mai apoi să postați pe rețele că stați cu ei. Nu. Vă rog nu faceți asta, căci copiii suferă, iar acest lucru se vede pe ei, în ei și peste orice suflu pe care-l dau. Nu online-ul este viața noastră, ci sufletele lor, ale copiilor. Când stați cu copiii, vă rog să folosiți telefoanele cât mai puțin posibil…..sau aruncați-le și jucați-vă. Doar joaca și zâmbetele lor ne vor ține mereu tineri. Dragoste si zâmbete să ne fie.", a declarat George Burcea, pe Instagram. 

stanga
dreapta
george burcea viviana jpeg
viviana sposub george burcea jpeg
viviana sposub george burcea png
1 george burcea aniversare 34 de ani 1 jpg jpeg
Andreea Bălan şi George Burcea png
george burcea 0 jpeg
1 viviana sposub si george burcea 2 jpg jpeg
andreea balan george burcea  jpeg
George Burcea și Viviana Sposub au ieșit din izolare png
george burcea jpeg
1 george burcea scrie un roman jpg jpeg
7 george burcea 1 jpg jpeg
6 george burcea la ferma jpg jpeg
6 viviana sposub si george burcea 1 jpg jpeg
6 george burcea exclusiv divort andreea balan 3 jpg jpeg
4 george burcea dezvaluiri la ferma 3 jpg jpeg
1 george burcea dezvaluiri la ferma jpg jpeg
George Burcea, actor jpeg

Ce a decis instanța în privința pensiei alimentare

Divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan a fost motivul unui lung șir de scandaluri între cei doi, care s-a intensificat în momentul în care actorul a început o relație cu Viviana Sposub. 

Citește și Andreea Bălan face apel după pronunțarea divorțului. E nemulțumită de decizia judecătorilor

Actele de divorț au fost depuse în urmă cu doi ani, însă George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit legal abia la începutul lunii martie. În tot acest timp marea bătălie s-a dat pentru custodia celor două fiice, iar Andreea Bălan a avut o criză de nervi când a aflat că Burcea le-a făcut cunoștință fiicelor sale cu Viviana Sposub și că fetele au petrecut timp în casa tinerei prezentatoare. 

După acest episod, Andreea Bălan și mama ei au contactat Protecția Copilului, iar artista i-ar fi interzis lui George Burcea să-și mai vadă fetițele. 

Instanța a decis ca George Burcea să plătească pensie alimentară fiicelor sale, însă doar de la data pronunțării divorțului, nu retroactiv, adică din momentul în care actorul și solista au decis să se despartă. Această decizie a nemulțumit-o profund pe Andreea Bălan. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
anamaria prodan3 png
BeFunky collage 14 jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg