Andreea Bălan, prima reacție după ce a fost reclamată la Protecția Animalelor

Ultima actualizare:

Andreea Bălan a oferit primele declarații, după ce fostul ei partener, George Burcea, i-a adus acuzații grave de neglijare a patrupedului lor și a reclamat-o la Protecția Animalelor. Iată cum se apără cântăreața!

George Burcea a acuzat-o pe fosta lui soție că a neglijat câinele pe care îl au împreună F: Arhivă
George Burcea a acuzat-o pe fosta lui soție că a neglijat câinele pe care îl au împreună F: Arhivă

Andreea Bălan și George Burcea sunt din nou în centrul unui scandal, după ce actorul a acuzat-o pe fosta lui soție că a neglijat câinele pe care îl au împreună, publicând mai multe imagini în care acesta apare cu răni deschise pe tot corpul. Puteţi citi întreg mesajul publicat de George Burcea şi vedea imaginile cu rănile căţelului aici.

George Burcea ar fi reclamat-o pe vedetă și la Protecția Animalelor, în urma acuzațiilor de rele tratamente la adresa patrupedului lor, un labrador în vârstă de şapte ani, pe nume Jack.

Cum se apără Andreea Bălan în urma acuzațiilor lui George Burcea

Andreea Bălan se apără însă, susținând că animalul ar avea, de fapt, o dermatită care i-a cauzat rănile respective. De asemenea, cântăreața a explicat că Jack nu a fost nicidecum neglijat, fiind dus periodic la veterinar pentru tratament. Boala lui ar fi apărut în urmă cu şase luni.

Cât despre faptul că a refuzat să i-l dea pe Jack actorului, pentru a rămâne în grija lui, Andreea Bălan a adăugat că fetițele pe care cei doi le au împreună s-au atașat de patruped, acesta fiind motivul pentru care a ales să-l țină la ea acasă.

Haideți să lămurim niște inepțiiJack este câinele familiei, cumpărat de mine acum 7 ani și crescut în curtea casei mele. De 6 luni are o dermatită care necesită tratament riguros. El trebuie uns, zilnic, cu diferite unguente, lucru pe care eu, mama mea și șoferul nostru l-am făcut de la aflarea diagnosticului.

Totodată, când e sub tratament, nu trebuie să fie în preajma copiilor. Nu s-a pus problema în ultimii 2 ani să fie „dislocat’’ deoarece Ella și Clara îl iubesc foarte mult. Acum, fiind implicată în mai multe proiecte TV, l-am rugat pe tatăl fetelor mele să se ocupe de el și i l-am oferit fără rețineri... neștiind că-l va folosi pe săracul animal bolnav în postări și că va face insinuări legate de starea de sănătate a cățelului.”, a declarat Andreea Bălan.

Citește și: Andreea Bălan, vânătăi și julituri până la sânge la Dancing On Ice: «Când patinezi în ziua în care trebuie să fii divă»

Andreea Bălan neagă acuzațiile

De asemenea, cântăreața a punctat că patrupedul a fost îngrijit și dus la veterinar, încă de când era mic, costurile tratamentelor fiind suportate de ea. Bălan a ținut să menționeze că are și alte animale, pe care le îngrijește, de asemenea.

Noi îl iubim foarte mult pe Jack, iar eu mi-am asumat toate tratamentele și vizitele la veterinar încă din prima zi a lui în casa noastră, indiferent de costuri, și a fost îngrijit ca orice alt membru al familiei, așa cum avem grijă și de pisica, broscuțele și papagalul familiei.’’, a adugat Andreea Bălan, pe rețelele de socializare.

Citește și: Andreea Bălan, la o săptămână după accident: «În sfârșit mă arăt la față»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net