Andreea Bălan, ironizată de George Burcea și o prezentatoare tv

Ultima actualizare:

Andreea Bălan a ajuns ținta unei glume dintre o prezentatoare tv și George Burcea! Vă spunem imediat ce s-a întâmplat, pentru că ironia nu a putut trece neobservată, iar fanii de pe Instagram s-au sesizat.

Andreea Bălan și George Burcea, la gala Elle din 2019
Andreea Bălan și George Burcea, la gala Elle din 2019

George Burcea, ironie la adresa Andreei Bălan, pe Instagram!

O întâmplare haioasă a avut loc, zilele trecute, pe Instagram, unde George Burcea a fost tăguit într-o poză cu o prezentatoare tv. Moderatoarea era nimeni alta decât Andreea Bododel, devenită Andreea Bălan după căsătorie.

Și ca să fie treaba treabă, pusă pe șotii, ironii și amuzată de situație, prezentatoarea tv i-a dat tag, cum vă spuneam, lui George Burcea. Așadar, mare și frumos scria că actorul a luat parte la o emisiune lifestyle împreună cu Andreea Bălan, care chiar așa se numește moderatoarea, însă direcția numelui a fost căte celebra artistă, care se numește fix ca ea.

Gluma e glumă, dar fanii s-au sesizat și ne-au trimis pe adresa de pont@click.ro magnifica imagine postată de Andreea Bododel și repostată de George Burcea. Bineînțeles, în toată ecuația asta, emoticoanele de râs în hohote nu au lipsit, semn că cei doi chiar s-au distrat pe seama întâmplării

Parcă și-l vedem pe George Burcea cum zice: „Da, mă, puneți poza, n-are nimic, mă doare în bascheți”, căci chiar așa s-a și întâmplat, fotografia a publicată, mulți s-au amuzat de coincidența de nume, dar și de modul în care au făcut-o cei doi vizibilă. Până la urmă, a fost o glumă nevinovată, o ironie reușită, trebuie să recunoaștem.

Imaginea cu pricina a fost trimisă pe adresa pont@click.ro
Imaginea cu pricina a fost trimisă pe adresa pont@click.ro

Cine este prezentatoarea pusă pe șotii?

Ne-am mai distrat și cu treaba asta, însă, la final, să nu uităm să vă spunem cine este Andreea Bododel, acum Andreea Bălan, prezentatoare la o emisiune tv din Constanța. Poate puțini vă aduceți aminte, însă brunetă a fost faimoasă, la un moment dat, în showbiz.

Tânăra prezentatoare este de profesie model, iar în showbiz a devenit cunoscută datorită aparițiilor sale incendiare. Cel mai disputat moment a fost când s-a cuplat cu Liviu Vârciu, relație care a durat o scurtă perioadă de timp. Ea a fost și „Fata de la pagina 3“ în ziarul Click!, a realizat mai multe pictoriale provocatoare și se lăuda că-și dorește o aventură cu Adrian Mutu.

Ulterior, ea s-a căsătorit cu fotbalistul Tibi Bălan, căruia i-a dăruit un băiețel, în 2012. Rămasă în Constanța, Andreea Bălan, fostă Bododel, s-a cuplat, apoi, cu Robert Cercel, antrenorul de fitness al vedetelor. După despărțirea de acesta, în 2020, se auzea că are o relație cu Mădălin None, fost concurent în casa Puterea Dragostei.

Eh, încurcate sunt căile dragostei, așa cum e cazul actorului George Burcea cu celebra cântăreață Andreea Bălan.

Despărțire cu scandal în showbiz

Dacă vă mai aduceți bine aminte, la începutul anului 2020, chiar la puțin timp după ce se instalase pandemia, George Burcea și Andreea Bălan s-au decis să pună punct relației de iubire. Blonda s-a afișat, 4 luni mai târziu, cu Tiberiu Argint, iar la câteva luni distanță, Burcea și-a refăcut viața cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la fermă.

Între timp, Andreea Bălan s-a despărțit de Tiberiu Argint, Click! a dezvăluit detalii exclusive pe acest subiect, iar acuma r trăi o poveste de dragoste pe ascuns. Mulți zic că, după ani buni de colaborare, Petrișor Ruge este cel vizat. Cum spuneam, încurcate sunt căile dragostei :)

Deși despărțiți de aproape doi ani, George Burcea și Andreea Bălan nu pot fi cu totul separați, căci au doi copii, Maya și Ella, iar fetițele au nevoie și de tată, și de mamă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net