EXCLUSIV Viviana Sposub: «Îmi doresc foarte mult o familie!»

Ultimii doi ani de pandemie au fost ca o tornadă pentru Viviana Sposub (24 de ani), care de anul acesta e prezentatoare la matinalul Kanal D alături de Bursucu şi George Tănase. A schimbat televiziunea şi are o relaţie cu actorul George Burcea. Despre schimbări am stat şi noi de vorbă cu ea şi am aflat detalii interesante. 

image
Viviana a beneficiat de ajutorul iubitului George Burcea în emisiunea de modă de la Kanal D
  • Click!: Înainte de matinalul de la Kanal D, cu cine îţi începeai dimineţile? 

Viviana Sposub: De 1 an şi jumătate îmi încep fiecare dimineaţă alături de George, iubitul meu. E cel mai frumos sentiment din lume să te trezeşti alături de persoană iubită. Sper că şi el poate spune acelaşi lucru, chit că îi dau trezirea în fiecare zi pe la 5. 

  • Primeşti micul dejun la pat? 

Recunosc faptul că nu îmi aduc aminte să fi luat vreodată micul dejun în pat. Dacă aş face asta cred că aş adormi înapoi şi nu se ştie pe la ce oră m-aş mai trezi. Aşa că prefer să îmi pun puţîn corpul în mişcare, să fac un duş şi apoi să mănânc. În pat se mănâncă doar noaptea şi doar pizza! 

image
La matinalul Kanal D e colegă cu Bursucu, Patrizia și George Tănase
  • Ce îţi place cel mai mult la show-ul „Dimineţi cu noi”? 

S-a muncit mult pentru acest proiect! Atât noi, prezentatorii, cât şi echipa de producţie, am pus toate detaliile la punct pentru a oferi celor de acasă un produs de calitate. Îmi place mult vibe-ul din platou! Relaxarea şi bună dispoziţie caracterizează cel mai bine acest morning show. 

  • De când te ştii cu cei doi colegi din emisiune? Cum te înţelegi cu ei? 

M-am mai intersectat în cadrul altor proiecte cu cei doi colegi, însă nu îi ştiam chiar foarte bine. Acum am şansa să îi descopăr cu adevărat, având în vedere că ne petrecem fiecare dimineaţă împreună. 

Citește și: Chef Patrizia Paglieri le gătește Vivianei Sposub și lui Bursucu’ la matinal

image
Cu George Burcea se iubește de o perioadă de timp
  • Ţi-ai cunoscut iubirea tot în pandemie. Se spune că iubirea schimbă tot. Aşa e şi la voi? 

Cred că pandemia a fost un lucru benefic pentru relaţia noastră. Am avut mai mult timp la dispoziţie pentru a ne cunoaşte, pentru a petrece timp împreună. Viaţa mea s-a schimbat total de când l-am cunoscut pe George şi sunt nerăbdătoare să văd cum va evolua relaţia noastră. 

  • Ce nu i-ai ierta iubitului tău? 

Am o listă lungă de lucruri pe care nu le-aş ierta într-o relaţie. De ce? Pentru că mai întâi de toate îmi ofer mie iubire şi respect. Eu şi George discutăm deschis despre orice lucru ne deranjează şi avem grijă de sentimentele noastre unul faţă de celălalt. 

image
După Bravo, ai stil, acum Viviana e vedetă Kanal D
  • El este actor. Crezi că îl vei urmă în carieră? 

 Nu sunt actriţă, nu am studii în această direcţie, nu am încercat până acum să pătrund în această lume. Dar am descoperit în timpul emisiunii “Bravo, ai stil!” că am abilităţi necesare acestui domeniu. Cu multă muncă voi dezvoltă aceste calităţi pentru că ar fi păcat să nu valorific ce mi-a dat Dumnezeu. 

Citește și: Viviana Sposub, supărată pe George Burcea. Ce i-a reproşat, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor

image
Viviana este una dintre vedetele stilate
  • Te gândeşti la căsătorie, poate copii? 

Îmi doresc foarte mult o familie şi cu siguranţă se va întâmpla la momentul potrivit. Mă bucur de fiecare etapă a vieţii şi nu grăbesc nimic. 

George Burcea, divorţat  de Andreea Bălan 

image

Divorţul dintre Andreea Bălan şi George Burcea a fost încheiat în mod oficial joi, 3 martie. Andreea Bălan şi George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019 când au făcut şi botezul mezinei. Clara Maria. Din păcate, în pandemie, cei doi s-au separat după ce actorul a fost prins de poliţie sub influenţa unor substanţe interzise. După doi ani s-a dat şi verdictul şi s-a încheiat şi divorţul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg