George Burcea a reclamat-o pe Andreea Bălan la Protecția Animalelor

George Burcea tună și fulgeră la adresa Andreei Bălan! Actorul i-a adus fostei soții acuzații grave, de neglijare și rele tratamente față de câinele lor, pe care cântăreața nu ar dorit să i-l înapoieze. Actorul susține că a reclamat-o pe artistă la Protecția Animalelor, după ce labradorul ar fi fost neglijat și are probleme de sănătate. Câinele are mai multe răni și plăgi deschise pe întregul corp, pe care le-ar avea din cauza fostei soții, acuză Burcea. Atenție, imagini cu impact emoțional!

image
George Burcea o reclamă pe Andreea Bălan la protecția animalelor Foto: Colaj Click!

George Burcea a lansat un atac fără precedent la adresa Andreei Bălan, acuzând-o pe aceasta că a neglijat complet câinele pe care îl aveau împreună. Patrupedul, rasa labrador, apare în mai multe poze și filmulețe publicate de actor cu răni mari, deschise și netratate, care s-ar putea infecta. Până la urmă, animalul a ajuns la un medic veterinar și urmează să fie luat din casa vedetei, susține fostul soț al Andreei Bălan.

George Burcea, acuzații grave la adresa Andreei Bălan

Burcea a explicat că fosta lui soție s-a ambiționat să nu îi ofere câinele în grijă, după ce s-au separat, deși el ar fi deschis în repetate rânduri acest subiect și s-a rugat de ea să i-l înapoieze.

Acum, întrebarea actorului e cum a ajuns labradorul lui, pe nume Jack, să aibă rănile respective și de ce patrupedul nu a fost dus la veterinar pentru a primi tratament în acest sens. „Așa arată un câine de persoană publică!”, a spus, ironic, George Burcea, care a amenințat-o pe cântăreață că o va reclama la protecția animalelor.

Probabil unii dintre voi știu cã am avut un Labrador pe nume Jack. L-am cumpărat în 2015, pentru că stand la curte și fiind iubitor de animale, era momentul perfect pentru el. L-am îngrijit pânã în anul 2020, când m-am mutat.

Deși stăteam într-un apartament cu 3 camere, iar cățelul avea 35 kg, am dorit în nenumărate rânduri să-l iau, dar nu mi s-a permis de către ,,proprietara și mama acesteia”. Până acum două luni am tot insistat să-l iau și am și vorbit cu 20 de persoane să-l țină la curte, tocmai pentru a avea mai mult spațiu.”, și-a început George Burcea mesajul.

Acesta a publicat mai multe imagini cu patrupedul „înainte și după”, pentru a se putea observa diferența de întreținere: cum arăta câinele când era în grija lui vs. cum arată în prezent.

Atenție, imagini cu impact emoțional!

stanga
dreapta
george burcea caine4 jpg
george burcea caine5 jpg
george burcea caine (1) jpg
george burcea caine (2) jpg

Citește și: Scandal monstru între George Burcea, Andreea Bălan și Viviana: „Marș, du-te dracului”

George Burcea a reclamat-o pe Andreea Bălan la Protecția Animalelor

Actorul susține că fosta lui soție a refuzat în nenumărate rânduri să îi ofere câinele în îngrijire, iar acum patrupedul se află într-o stare deplorabilă. George Burcea a explicat că situația animalului se prezintă în acest fel de peste un an de zile, perioadă în care ar fi fost complet neglijat de către artistă.

Un prieten bun a fost de acord, dar iarăși m-am lovit de refuz. Asta până într-o zi când i-am făcut o filmare și am transmis casei/stapanei că voi da acest filmuleț la protecția animalelor. Inițial a spus NU, dar după 3 săptămâni a cedat. Așa arată un labrador de persoană publică. Așa arăta un Labrador de 7 ani ( e ziua lui pe 10.05), în momentul în care l-am luat de acasă.

Spuneți-mi, vă rog, cum vi se par vouă aceste poze și cum credeți că a fost tratat. El este așa de peste 1 an, cu reveniri scurte în ceea ce privește sănătatea lui. Acum e bine. E la doctor de o săptămână, iar mai apoi va merge la o curte mare și plină de copii.”, a scris George Burcea în mediul online, alături de imaginile care pentru iubitorii de animale sunt greu de privit. 

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în urmă cu doi ani, însă abia recent s-a finalizat procesul lor de divorț. Aceștia au fost „la cuțite” și au creat un întreg scandal în urma separării lor, aducându-și acuzații reciproce.

Citește și: Oficial sunt divorțați. Ce mesaj I-a transmis Andreea Bălan lui George Burcea

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

297951208 827483831584833 7374864136629985305 n jpg
cub elena basescu png
298248582 369171575385020 439730657930127129 n jpg
baza tommy lee copy jpeg
majda si mihai png
eva zaharescu webp
samantha smith abuz sexual jpg
cluj florin salam
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FB IMG 1660078714613 jpg
Screenshot (61) png
cluj florin salam
298248582 369171575385020 439730657930127129 n jpg
1 horia brenciu mama jpg jpeg
daniela gyorfi jpeg