Gina Pistol, în lacrimi pe Instagram! Copleșită de rolul de mamă?

Ultima actualizare:

Gina Pistol și-a luat prin surprindere admiratorii, după ce a publicat în mediul online câteva imagini în care apare cu machiajul întins, după o „sesiune” serioasă de plâns. Iată ce s-a întâmplat!

Gina Pistol, în lacrimi pe Instagram Foto: Arhivă personală
Gina Pistol, în lacrimi pe Instagram Foto: Arhivă personală

Gina Pistol se bucură de o comunitate impresionantă pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărită de 1.4 milioane de oameni! Recent, iubita lui Smiley și-a îngrijorat admiratorii, după ce a apărut în lacrimi pe Instagram. 

Vezi și: Gina Pistol, de o frumusețe răvășitoare! Imaginea care i-a cucerit pe fani

Gina Pistol, cu machiajul întins, după o „sesiune” de plâns

La prima vedere a imaginilor, Gina apare cu machiajul întins pe față și cu ochii roșii, fiind clar că plânsese nu cu mult timp în urmă. În dreptul fotografiilor, Gina a publicat și un text, în stilul caracteristic, fiind autoironică.

Aceasta a dat de înțeles că viața de mamă nu este tocmai ușoară, iar când internauții îi spun că arată foarte bine după naștere și că se descurcă de minune în acest rol, de fapt viața ei ar arăta fix așa: un colaj de lacrimi de mămică depășită uneori de situație și mult haz de necaz.

Nu rata: Gina Pistol nu își mai alăptează fetița. Ce a pățit prezentatoarea TV: «Antibiotic plus înțărcat»

Ceea ce a creat confuzie a fost și zâmbetul larg al vedetei, care nu părea deloc afectată. Gina Pistol a explicat, amuzată, că, de fapt, motivul real al lacrimilor sale ar fi...banala ceapă. Ulterior, însă, s-a gândit să profite de situație și facă și o mică glumă pe seama vieții aglomerate de mămică.

Cum a glumit Gina Pistol cu admiratorii ei

Ei: wow, ce repede ți-ai revenit după naștere. Arăți minunat. Eu: da....sunt bine.....”, a glumit ea, folosind drept exemplu imaginile în care se vedea clar că plânsese, fiind ironică.

Se pare totuși că „Gina gospodina” a intrat în acțiune în acest weekend, iar prezentatoarea TV a fost pusă pe fapte mari, preparând un fel de mâncare pentru familia ei. Deși nu le-a plăcut că au văzut-o cu lacrimi pe față, admiratorii acesteia au respirat ușurați în momentul în care au aflat cauza reală din spatele situației. 

Iată și: FOTO EXCLUSIV Cum arată Gina Pistol, de fapt, după ce a spus că a slăbit 15 kilograme. Imagini cu ea așa cum nu o vezi pe Internet

Prezentatoarea de la „Chefi de cuțite” nu a dezvăluit ce fel de mâncare a ales să prepare, însă orele petrecute pe platourile de filmare ale emisiunii culinare și-au spus, cu siguranță, cuvântul și în cazul ei, aceasta „furând” cel mai probabil câteva rețete delicioase de la concurenți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net