Gina Pistol nu își mai alăptează fetița. Ce a pățit prezentatoarea TV: «Antibiotic plus înțărcat»

Gina Pistol și-a luat de curând urmăritorii prin surprindere, anunțând că a luat o decizie importantă cu privire la alăptarea fiicei ei și a lui Smiley, micuța Josephine. Totodată, se confruntă și cu câteva probleme de sănătate. 

Gina Pistol și-a înțărcat fetița Foto: Instagram
Gina Pistol și-a înțărcat fetița Foto: Instagram

Mămica Gina încearcă în prezent s-o învețe pe fetița ei să nu mai mănânce la sân, iar în tot acest timp a „pocnit-o” și o răceală destul de serioasă, pentru care a început deja un tratament. 

Vezi și: Rutina adorabilă pe care o are Smiley cu fetița lui, în fiecare dimineață!

Gina Pistol și-a „înțărcat” fetița. Vedeta TV a dezvăluit că se confruntă cu câteva simptome neplăcute

Gina Pistol a împărtășit cu admiratorii săi de pe rețelele de socializare că trece printr-o perioadă dificilă în care nu se simte deloc bine. Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a dezvăluit că a început și un tratament cu antibiotic în acest sens, iar perioada nu putea fi mai nepotrivită!

Gina a decis de curând să o obișnuiască pe fetița ei în vârstă de un an și patru luni să nu mai mănânce de la sân, începând procesul de „înțărcare”, așa cum se numește în termeni populari. Și, dacă acest lucru nu îi oferea suficiente bătăi de cap, în prezent vedeta TV se confruntă și cu mai multe simptome caracteristice unei răceli destul de puternice.

Nu rata: Smiley și Gina Pistol și-au scos fetița în public! Imagine rară cu micuța Josephine

Într-un fel, lucrurile s-au aliniat cumva, având în vedere că dacă mămica se află pe tratament cu antibiotic, uneori alăptatul nu este recomandat. Posibil ca acesta să fi fost, de fapt, și motivul din spatele deciziei Ginei de a nu-și mai hrăni fetița la sân.

Păi… durere de cap, frisoane, durere-n gât, antibiotic, moleșeală plus înțărcat! Sunt bine, cam atât despre mine. Tu cum ești? Tot așa bine?”, a scris Gina Pistol pe rețelele de socializare, în dreptul unei imagini din mașină, în care i se poate citi pe chip starea de rău. Cu toate acestea, se pare că Gina Pistol nu își neglijează îndatoririle zilnice. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
alina serban regizoare roma jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
image
actualitate.net
image
actualitate.net