Rutina adorabilă pe care o are Smiley cu fetița lui, în fiecare dimineață!

Ultima actualizare:

De când a devenit tătic, Smiley radiază de fericire! Invitat în cadrul unui podcast, cântărețul a dezvăluit cum își petrece fiecare dimineață alături de fetița lui și a Ginei Pistol, el și micuța Josephine având deja o rutină pe care o respectă cu strictețe!

De când au devenit părinți, Smiley și Gina Pistol sunt și mai apropiați, părând că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Acum însă, dragostea lor se reflectă și asupra fiicei pe care o au împreună, micuța Josephine, care le-a schimbat complet viețile celor doi parteneri.

Citește și: Smiley și Gina Pistol și-au scos fetița în public! Imagine rară cu micuța Josephine

Rutina de dimineață pe care o are Smiley alături de fetița lui

Invitat în cadrul unui podcast susținut de postul de radio Pro FM, Smiley a dezvăluit că el și Gina și-au împărțit sarcinile cu privire la fetița lor, pentru armonie în cuplu. Pe când mămica Gina se trezește mereu noaptea la orice plânset al fetiței lor, tăticul Smiley e „de gardă” dimineața, încă de la primele ore, obișnuindu-se să își petreacă timpul cu Josephine, care are deja un an și câteva luni.

Pentru că Gina se trezește noaptea și o adoarme la loc, eu dorm buștean și mă trezesc la 7 sau 7 și jumătate când se trezește ea și stăm împreună, citim cărți, ascultăm muzică, povestim, ne jucăm, ne plimbăm, toate acasă. Eu petrec în fiecare dimineață timp cu ea.”, a povestit cântărețul, care și-a format deja o rutină cu fetița lui. 

Citește și: Smiley, despre cel mai emoționant moment din viața de tătic: «Am plâns în camera ei»

Gina Pistol, „de gardă” toată noaptea

Alături de Smiley s-a aflat și Gina Pistol, care a ținut să sublinieze, la rândul său, că ea este cea care se trezește mereu pe timpul nopții atunci când plânge fetița lor. Prezentatoarei TV i-a fost dificil la început, dar s-a obișnuit cu acest program. De dimineață însă Smiley preia responsabilitățile, astfel că abia atunci se poate relaxa și Gina.

Da, se trezește des noaptea. A avut o perioadă când a fost foarte cuminte, o puneam în pat pe la 8 și jumătate seara și cânta singură, nu știu ce fredona acolo, și adormea singură, dormea până dimineața.

Odată cu salturile de creștere a fost dată peste cap și se trezește acum și la trei, trei ore și jumătate. Eu n-am mai dormit de aproape doi ani de zile, adică să mă pun în pat și să mă trezesc dimineața.”, a declarat și Gina Pistol.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net