Gina Pistol, de o frumusețe răvășitoare! Imaginea care i-a cucerit pe fani

Smiley este un bărbat norocos! Solistul are alături o femeie de o frumusețe răvășitoare. Machiată sau fără strop de cosmetice pe chip, un singur lucru este sigur: Gina Pistol arată impecabil. 

Gina Pistol radiază de fericire
Gina Pistol radiază de fericire

Gina Pistol, în vârstă de 41 de ani, strălucește de când a devenit mamă. Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 are un ten fără cusur și a reușit să dea jos kilogramele pe care le-a acumulat în timpul sarcinii, deși nu se declară o fană a sportului practicat constant. 

Așa cum ne-am aștepta de la orice vedetă cu pretenții, atunci când dorește să se simtă precum o zână desprinsă din povești, Gina Pistol apelează la ajutorul și talentul celor mai cunoscuți dintre make-up artiști.

Ar putea să te intereseze și: Gina Pistol, revenire spectaculoasă! Cum arată vedeta la filmări 

Ana Cucuta este cunoscută pentru colaborările cu diferite personalități din showbiz-ul autohton, iar Gina Pistol este una dintre vedetele care are încredere deplină în mâinile de aur ale tinerei atunci când este vorba despre machiaj. 

Ana Cucuta a distribuit pe contul personal de Instagram o imagine în care apare Gina Pistol,  cu un machiaj foarte reușit, care îi evidențiază ochii de un albastru spectaculos. Instantaneul a fost apreciat de mii de persoane, semn că internauții au fost pur și simplu cuceriți de prezentatoare. 

Vezi și: Gina Pistol, de nerecunoscut! Nimeni nu se aștepta la o asemenea transformare 

Smiley este un tătic foarte implicat

Gina Pistol și Smiley au devenit părinții unei fetițe anul trecut, pe 9 martie. Din acel moment, viața li s-a schimbat radical. Sunt nespus de fericiți, dar și obosiți, după cum povestea Gina, pentru că micuța Josephine plânge frecvent și are nevoie de foarte multă atenție din partea părinților. Din fericire, Smiley este un tătic foarte implicat și un ajutor de nădejde, iar Gina are și clipe de răgaz în care se răsfață și se ocupă de micile capricii. 

Gina Pistol a reușit să slăbească sănătos, cu ajutorul unui medic nutriționist. La scurt timp după ce a devenit mămică ajunsese să cântărească 80 de kilograme, dar datorită dietei pe care a urmat-o a ajuns la 65 de kilograme!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net