Acum mămici, în trecut goale în Playboy: sânii Andreei Antonescu au costat cel mai mult din istorie

Ultima actualizare:

La începutul anilor 2000, revista Playboy avea printre cele mai mari tiraje din România și, în mod surprinzător, nu era cumpărată doar de bărbați! La mare căutare atunci, revista deocheată a reușit să livreze, de-a lungul timpului, cele mai sexy pictoriale cu vedete din România.

image

Acum, multe dintre ele sunt mame, dar să nu uităm că în tinerețe își făceau de cap pe coperta celebrei Playboy, îmbrăcate sumar sau fără să poarte nimic. Anamaria Prodan, spre exemplu, este una dintre cele mai sexy românce, renume pe care l-a câștigat și datorită apariției în revista pentru adulți. A acceptat să renunțe la haine pentru ședința foto, iar fotografiile i-au plăcut atât de mult, încât una dintre ele servește drept tablou, în casa vedetei.

Te-ar putea interesa și: Soția lui Florin Salam a pozat în Playboy! Câți bani a primit Roxana Dobre

Înainte să renunțe la cariera din lumina reflectoarelor de dragul soțului și a celor patru copii, Nicoleta Luciu a dat lovitura cu aparițiile din Playboy. Spre deosebire de alte femei, ea a acceptat să apară de șase ori nud, imediat după ce a devenit miss România, în 1999. Se vehiculează că pentru primul său pictorial, focoasa brunetă ar fi încasat 11.000 de euro.

Vedeta care a încasat cei mai mulți bani pentru apariția din Playboy

Despre Loredana Groza știm că este total lipsită de inhibiții, însă acest detaliu a fost confirmat de către artistă în anul 2000, pe când revista împlinea un an. Non-conformistă din fire, ea s-a lăsat fotografiată goală pentru Playboy, iar numărul cu pricina a fost printre cele mai bine vândute.

Nu rata nici: Lavinia Pârva, așa cum numai în Playboy apărea! Cum s-a pozat în costum de baie

La ea a fost nevoie de mai multă convingere, după cum povestea chiar fostul redactor șef al Playboy, în urmă cu doar câțiva ani, dar iată că Andreea Antonescu a făcut furori într-un pictorial care i-a adus o sumă impresionantă de bani! Se vehiculează că ar fi primit aproximativ 30.000 de euro pentru o singură apariție, însă suma exactă nu se cunoaște.

Gina Pistol și Andreea Perju, ieri sex-simboluri, azi mame devotate

Pe când avea doar 19 ani, Gina Pistol a renunțat la inhibiții și la haine și a acceptat să facă un pictorial pentru revista Playboy. Abia se lansa în showbiz și iată că apoi a acceptat aceeași provocare de încă trei ori. Actuala iubită a lui Smiley a marcat chiar și o reușită, căci a fost „iepurașul” de pe coperta cu numărul 100 a revistei românești.

image

Andreea Peju a spus „da” unui pictorial incendiar în anul 2008, însă de atunci s-a schimbat radical! Dacă acum 14 ani ea se dezbrăca în fața unui fotograf, astăzi ea a renunțat în mare parte la aparițiile TV și se dedică afacerii pe care o are, dar și vieții de familie. Din păcate, însă, ea se numără printre cele mai prost plătite vedete: doar 4000 de euro i-au intrat în cont, după ce a renunțat la sutien și și-a expus toate atuurile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net