Maria Vornicu, ispita stewardesă de la Insula Iubirii 2022, a pozat goală! Nici măcar iepurașii Playboy nu arată atât de bine

#Insula iubirii
Ultima actualizare:

Nici n-a început sezonul 6 din ”Insula Iubirii”, iar Maria Vornicu, una dintre cele 10 ispite a acestei ediții, își exersează deja arta seducției pe Instagram. Și nu oricum, ci în varianta ”nu luăm prizonieri”, cu imagini nud.

image

Maria Vornicu le-a oferit fanilor un un mic teaser pe pagina personală de Instagram, ca aceștia să știe la ce să se aștepte când tânăra va ajunge pe Insula Iubirii. Frumoasa stewardesă s-a pozat goală, pe o plajă exotică, doar cu o eșarfă animal print pe cap și cu o nucă de cocos pe post de paravan pentru zonele intime.

Pretextul a fost unul cât se poate de nobil. ”Dor de citit! Vouă?”, și-a întrebat șatena fanii, dar suntem convinși că foarte puțini dintre urmăritorii Mariei și-au putut lua ochii de la sânii acesteia, pentru a se concentra asupra cărților așezate pe nisipul fierbinte.

image

De altfel, profilul de Instagram al ispitei de la ”Insula Iubirii” este plin de imagini sexy cu Maria, surprinse în destinații exotice. E limpede că tânăra este foarte mândră de felul în care arată și că va face multe victime cu această atitudine în show-ul seducției de la Antena 1.

Citește și: Cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii par desprinse din Playboy. Cine sunt concurentele show-ului de la Antena 1

Cine este Maria Vornicu

Maria Vornicu (37 de ani) este una dintre cele 10 ispite feminine care aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor de la „Insula Iubirii”, sezonul 6.

Timp de 21 de zile, Maria, alături de celelalte 9 ispite, îi vor supune pe concurenți la cel mai dur test al fidelităţii. Maria spune despre ea că este o femeie sigură pe ea, care ”știe exact cum să se impună, dar și să ofere atunci când cel de lângă ea știe să ceară”. Tânăra recunoaște că, de-a lungul vremii, a iubit, a fost iubită, a înșelat și a fost înșelată și a experimentat mule în relațiile ei anterioare, și crede că toate acestea o vor ajuta pe Insula Iubirii.

Citește și: Nepoata Ginei şi a lui Cornel Patrichi, ispită la «Insula iubirii». Ce a convins-o pe Bianca Patrichi să patricipe la emisiune

„Cred că o să fie palpitant, incitant, altceva. Sunt aici și vreau să iau tot ce pot să iau de aici', a declarat Maria Vornicu.

Sezonul 6 din ”Insula Iubirii” se va desfășura în două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o destinație spectaculoasă şi cu totul nouă din Thailanda.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net