Nepoata Ginei şi a lui Cornel Patrichi, ispită la «Insula iubirii». Ce a convins-o pe Bianca Patrichi să patricipe la emisiune

Ultima actualizare:

Bianca Patrichi a intrat în atenţia publicului după ce lucrat la TVR, la matinalul “Cu capu-n zori”, dar s-a făcut remarcată şi ca coregraf. Acum, nepoata actriţei Gina Patrichi şi a coregrafului Cornel Patrichi va participa la “Insula iubirii”, fiind una dintre ispitele din noul sezon al reality show-ului de la Antena 1. Iată tot ce trebuie să ştii despre ea.

Bianca Patrichi va participa la Insula Iubirii foto: Antena 1
Bianca Patrichi va participa la Insula Iubirii foto: Antena 1

Bianca Patrichi are 32 de ani și a acceptat rolul de ispită la “Insula iubirii” din dorinţa de a descoperi oameni noi şi de a se lăsa la rândul ei descoperită. Nu crede în monogamie, mai ales după ce a fost înşelată de foştii iubiţi. Bianca a mărturisit că nu a mai petrecut trei săptămâni fără telefon şi în compania unor persoane complet necunoscute, aşa că porneşte în aventură deschisă către experienţe noi.

Binca face parte dintr-o familie faimoasă, al căror nume îl duce mai departe cu mândrie. Tânăra este nepoata actriţei Gina Patrichi, dar şi a unui alt mare nume cunoscut în lumea artistică, coregraful Cornel Patrichi.

Bianca Patrichi, spectacole pe scena Operei Naţionale şi a Teatrului de Operetă

Se pare că talentul în domeniul artistic moştenit de Bianca i-a creionat tinerei drumul în viaţă. Ea are apariţii atât în filme, cât şi în emisiuni de televiziune şi videoclipuri muzicale. A dansat pe mari scene de operă sau teatru şi este în distribuţia celor mai de succes musicaluri româneşti.

Bianca a făcut parte din spectacole precum ,,Liliacul”, „Corsarul” şi „Baiadera”, de la Opera Naţională Bucureşti, din „Depeche Dance”, de la Teatrul Odeon, din „Rebecca”, unde a lucrat cu unul dintre cei mai mari coregrafi din Budapesta, Akos Tihanyi, ca asistent coregraf şi dansator, în „Maria de Buenos Aires” şi „Romeo şi Julieta”, de la Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian”.

De asemenea, Bianca face parte din ansamblul de balet al musical-urilor „Mamma Mia!”, „We Will Rock You” şi „My Fair Lady”.

Biana Patrichi a participat la "Românii au talent"

Nepoata celor doi mari artişti a colaborat, ca asistent de coregrafie şi dansator, cu emisiuni TV precum „România Dansează”, „X Factor”, „Te Cunosc De Undeva” şi “IUmor” şi a fost concurentă la „Românii au Talent”. A mai avut colaborări coregrafice atât pentru filme româneşti, cât şi pentru producţii cinematografice internaţionale şi numeroase prezenţe în videoclipuri muzicale.

Mai mult, Bianca a prezentat, la matinalul TVR 1, rubric meteo, dar şi materiale despre sport, mişcare, dans, aerobic.

Biana Patrichi a început să danseze la trei ani

Bianca Patrichi a avut primul contact cu dansul la Palatul Copiilor, la vârsta de numai trei ani: „Îmi amintesc că tata se chinuia să mă înveţe să ţin ritmul… Mai apoi, tot el a fost acela care a observat înclinaţia mea pentru dans şi m-a înscris la Palatul Copiilor, unde am învăţat şi dansat o perioadă lungă de timp”.

Ea a absolvit Liceul de coregrafie „Floria Capsali”, din  Bucureşti şi UNATC, secţia coregrafie. În timpul liceului, a fost olimpică la dans clasic şi la dans contemporan. Tânăra cu chip de păpuşă este acum artist independent, dar şi profesor şi coregraf la Casa de Balet Bucureşti, unde ţinea cursuri de dans contemporan şi jazz atât cu copii începători sau avansaţi, cât şi cu adulţi. În 2018, a câştigat premiul coregraful anului la unul din concursurile la care a participat cu elevii săi.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net