Nicoleta Dragne de la «Insula Iubirii» s-a despărțit din nou de tatăl copilului ei. În ce relații au rămas

27 ianuarie 2022

Nicoleta Dragne și partenerul ei, Bruno Vlad, au decis să pună din nou capăt relației de iubire, rămânând însă în relații bune de dragul fiului lor.

dragne copil png
Nicoleta Dragne și partenerul ei, Bruno Vlad, au decis să pună din nou capăt relației Foto: Arhivă

După ce au decis să își mai acorde o șansă de dragul micuțului pe care îl au împreună, se pare că drumurile s-au separat din nou pentru Nicoleta Dragne, fostă concurentă la „Bravo, ai stil” și ispită la „Insula Iubirii”, și partenerul ei, Bruno Vlad.

Cei doi s-au despărțit pentru prima oară în vara anului trecut, însă anunțau fericiți ulterior că lucrurile dintre ei merg din nou bine și apăruse, inevitabil, și împăcarea. În prezent însă, Nicoleta a dezvăluit că ea și Bruno păstrează doar o relație amicală de dragul băiețelului pe care îl au împreună, pe Vladimir. 

Nicoleta Dragne și Bruno Vlad s-au despărțit din nou

Primele probleme din cuplu ar fi apărut imediat după ce s-a născut băiețelul lor, însă cei doi parteneri s-au gândit mai bine și au decis să își continue relația, la momentul respectiv. 

Lucrurile au mers bine între ei pentru o perioadă, însă în prezent Nicoleta a anunțat că relația a ajuns la final. Aceasta susține că vrea să se concentreze în viitor pe educația băiețelului lor și că are în continuare o relație bună cu tatăl lui Vladimir, chiar dacă au decis să se separe.

Noi suntem în relații foarte bune. Așa am fost dintotdeauna. De când am hotărât să ne despărțim am spus că vom păstra o relație frumoasă de prietenie pentru că trebuie, avem un copil împreună și e normal. (…) Părinți prieteni, cam acolo se rezumă treaba. Eu spun cum stau lucrurile acum. Vorba aia „să nu spui niciodată niciodată”, a declarat Nicoleta Dragne la Antena Stars.

stanga
dreapta
nicoleta dragne copil png
nicoleta dragne png
nicoleta dragne bruno vlad deschidere png
bruno vlad png
nicoleta dragne jpg
nicoleta dragne jpg

Nicoleta Dragne a vorbit și despre faptul că a participat la „Bravo, ai stil” alături de Mădălina Pamfile, având în vedere că Bruno Vlad este și fostul soț al acesteia din urmă. Nicoleta a declarat că ea l-a cunoscut pe Bruno Vlad la trei ani de la divorțul lui de Pamfile. 

Da, este fostul soț al Mădălinei. Eu nu o cunosc pe ea în afara emisiunii. Nu mi-am dat seama dacă e vreo tensiune între noi. Nu văd de ce ar fi o tensiune. Ei au fost căsătoriți acum mulți ani. Nu e ca și cum eu am intervenit în relația lor.

L-am cunoscut la 3 ani de la divorț. Eu am avut foști iubiți, dar nu m-a interesat niciodată femeile cu care ei au fost după mine”, a mai transmis ea.

S-au cunoscut la „Insula Iubirii”

Nicoleta Dragne și Bruno Vlad s-au cunoscut pe platourile emisiunii „Insula Iubirii” din care ambii au făcut parte, jucând rolul de ispite, fiecare pe insula sa. A urmat între ei o relație de prietenie, care ulterior a dus la ceva mai mult. După ce a venit pe lume și băiețelul lor, cei doi au decis să se separe, însă la scurt timp și-au mai acordat o șansă. Acum însă, se pare că neînțelegerile dintre ei nu au mai putut fi rezolvate și au pus, din nou, capăt relației.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Cristina Belciu
Gabi Bădălău jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (7) jpg
leni klum 2 jpg
cub oana roman png