Lavinia Pârva, așa cum numai în Playboy apărea! Cum s-a pozat în costum de baie

Lavinia Pârva, în vârstă de 37 de ani, pare din nou gata să pozeze în Playboy! Soția lui Ștefan Bănică Jr. și-a expus recent silueta pe rețelele de socializare, într-un costum de baie decoltat, iar unele comentarii primite din partea internauților nu pot fi reproduse!

Lavinia Pârva și-a cucerit admiratorii cu câteva poze în costum de baie Foto: Instagram
Lavinia Pârva și-a cucerit admiratorii cu câteva poze în costum de baie Foto: Instagram

Lavinia Pârva a devenit mămică pentru prima oară în 2019 și, dacă atunci glumea pe seama faptului că acumulase ceva kilograme în plus, acum nu se mai pune problema de așa ceva!

Vezi și: Lavinia Pârva, abonata saloanelor de înfrumusețare și a sălii de sport. Soția lui Ștefan Bănică Jr are siluetă de model

Lavinia Pârva și-a dat gata urmăritorii cu pozele în costum de baie

Cântăreața nu doar că a redevenit la silueta de după sarcină, ci am putea spune chiar că pare că a ajuns la forma fizică din „tinerețe”, de pe vremea când poza în Playboy.

În cele mai recente imagini publicate în mediul online, Lavinia apare într-un costum de baie din două piese, de culoare roz, care a intrat frumos în contrast cu bronzul pielii.

Aceasta se poate mândri cu un abdomen tonifiat și „rotunjimi” îndrăznețe, lucru care i-a făcut pe urmăritorii săi să ajungă la concluzia că Ștefan Bănică Jr. e un bărbat norocos. 

Din fotografiile cu pricina, pare că artista se bucură în prezent de o vacanță însorită, deși nu a oferit detalii cu privire la locația aleasă pentru concediu.

Nu rata: Lavinia Pârva, cu sânii la vedere, într-o salopetă din latex. Soția lui Bănică, apariție de „fată rea”!

Cum își menține Lavinia Pârva silueta

După ce l-a adus pe băiețelul ei pe lume, Lavinia Pârva a dezvăluit că a reușit să slăbească în jur de 30 de kilograme. Aceasta a explicat recent și cum reușește să își mențină o siluetă de invidiat. 

„Am grijă ce mănânc, dar am perioade în care nu țin cont. Sunt cam pofticioasă. Nu prea mănânc seara. Ăsta ar fi un secret. Beau apă, mă gândesc, mă uit, caut lucruri, mă uit la un film, habar n-am. Știu că dacă mănânc seara e jale...”, a mărturisit Lavinia.

 „M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport… Chestia cu mâncarea nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă. Încerc să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin. În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 5.”, mai spunea soția lui Ștefan Bănică Jr., în urmă cu ceva vreme.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net