Ștefan Bănică, la cumpărături cu fiul cel mic. Ce tătic protector e artistul!

Ultima actualizare:

Exigent la televizor, în juriul "X-Factor", superstar pe scenă, tătic "de zahăr" în viața de familie. Click! ți-l arată pe Ștefan Bănică (54 de ani) așa cum nu îl vezi în fiecare zi. Fotoreporterii Click! l-au surprins la cumpărături, alături de fiul lui cel mic, Alexandru.

Ștefan Bănică, la cumpărături. Fotografii: BLITZ/Click!
Ștefan Bănică, la cumpărături. Fotografii: BLITZ/Click!

Ștefan Bănică este topit după mezinul Alexandru, fiul lui și al Laviniei Pârva. Micuțul, care a venit pe lume în primăvara anului 2019, i-a unit și mai mult pe cei doi artiști. Pe Ștefan rar îl vedem în ipostaze casnice, preferând să fie discret cu viața de familie, dar a recunoscut că viața alături de Alexandru și de Lavinia este una perfectă. 

Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins pe solist împreună cu băiatul lui mic, plecând la cumpărături cu mașina Laviniei. Bănică s-a ocupat de prinderea copilului în scaunul special pentru acesta, amplasat în mașină. A parcat în dreptul unui supermarket din zona Ștefan cel Mare, a intrat în magazin de mânuță cu fiul său, iar la ieșire a arătat aceeași grijă la scări și la ușă. Nu l-a scăpat o clipă din ochi pe Alexandru.

Într-un interviu mai vechi, Bănică ne spunea câte ceva despre stilul său de viață: "Mă întreţin, dar nu ştiu să-ţi dau o reţetă, sunt atent la ce mănânc. În momentul în care vrei să faci performanţă trebuie să fii atent la nişte lucruri. Exact ca un sportiv, la un moment dat. Dar sunt un om obişnuit şi probabil faptul că dau senzaţia asta de tânăr şi neliniştit e că iubesc şi îmi place enorm tot ceea ce fac. Tot ceea ce fac în profesia mea fac din credinţă şi cu dragoste şi respect. Şi atunci probabil lucrul ăsta îţi dă o anumită stare".

Iar legat de fiul său, Alexandru, al cărui nume are o poveste emoționantă, iată ce a răspuns solistul atunci când l-am întrebat cum e viața cu un bebeluș: "Foarte frumoasă, e ceva neaşteptat şi mă bucur de fiecare dată când ajung acasă".   

Ștefan Bănică are 3 copii cu 3 femei superbe

La 54 de ani, Ştefan Bănică are trei copii minunaţi cu trei femei una mai frumoasă ca alta: pe Radu Ştefan (19 ani) – cu fosta iubită, Camelia Constantinescu, pe Ana Violeta (14 ani) – cu fosta soţie Andreea Marin (47 de ani) şi pe Alexandru (2 ani și jumătate), cu actuala soţie, Lavinia (37 de ani). Ștefan Bănică a știut să își țină copiii uniți și obișnuiește să facă vacanțe împreună cu toți trei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net