Povestea emoționantă a numelui ales de Ștefan Bănică pentru fiul lui

Ultima actualizare:

    Ștefan Bănică și Lavinia au ales să-l numească Alexandru pe băiețelul lorFoto: arhivă personală
Ștefan Bănică și Lavinia au ales să-l numească Alexandru pe băiețelul lorFoto: arhivă personală

Zi fericită pentru Ștefan Bănică și soția lui, Lavinia Pârva! Cei doi au devenit părinții unui băiețel sănătos pe care îl vor boteza Alexandru. Aceștia au ales numele ca un tribut emoționant adus unei persoane dragi din viața artistului, pe care, din nefericire, a pierdut-o într-un accident rutier.

”Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă , pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase”, a scris Ștefan Bănică pe Facebook, dezvăluind astfel și numele ales pentru fiul lui.

Ștefan Bănică a anunțat pe rețelele sociale venirea pe lume a băiețelului său
Ștefan Bănică a anunțat pe rețelele sociale venirea pe lume a băiețelului său

Povestea din spatele numelui Alexandru este una emoționantă. Solistul și soția sa nu l-au ales deloc întâmplător. În urmă cu 18 ani, Ștefan Bănică și-a pierdut un frate într-un accident rutier. Nu mulți știu despre această dramă din familia marelui artist, mai ales că el apare mereu cu zâmbetul pe buze și cu o energie debordantă la purtător. 

Ștefan și Alexandru Bănică erau frați de tată

Fratele vitreg al artistului s-a stins din viaţă la 25 de ani, într-un teribil accident rutier provocat de un prieten bun, în Sectorul 3 al Capitalei. Șoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive și a intrat într-un stâlp de beton. Alexandru a ajuns la spital, unde a decedat.

Ştefan Bănică jr şi Alexandru Silviu Bănică erau fraţi de tată și aveau o relație bună. Alexandru era poreclit "Babanu".

Ștefan Bănică are trei copii

Iată-i pe cei doi frați într-o imagine rară
Iată-i pe cei doi frați într-o imagine rară

Micuțul Alexandru este primul copil al Laviniei Pârva, dar al treilea pentru Ștefan Bănică. Cunoscutul cântăreț și om de televiziune mai are un băiat, Radu Ștefan (17 ani), din relația Camelia Constantinescu, și o fetiță, Violeta (10 ani), din căsătoria cu Andreea Marin. 

Radu este fiul cel mare al lui Ștefan Bănică
Radu este fiul cel mare al lui Ștefan Bănică

Divorţurile nu i-au pus beţe în roate lui Ştefan Bănică în relaţia cu copiii săi. Artistul a reuşit să fie un tată exemplar pentru băiatul său, Radu Ştefan, şi pentru Violeta.

Ca și în cazul celorlalți moștenitori ai săi, Ștefan a anunțat că va deveni tată tot în cadrul unui concert. Mai precis, de Crăciun, la Sala Palatului!

Ștefan Bănică și Lavinia s-au căsătorit în Bulgaria

Ștefan și Lavinia, actuala sa soție, se iubesc din anul 2011, iar în 2017 s-au căsătorit în secret, în Bulgaria. Bănică a vorbit rar despre căsătoria cu Lavinia Pârva, dezvăluind că mariajul cu fosta cântăreaţă îl face să se simtă liniştit şi împlinit. A subliniat, totuşi, că nu îi place să discute despre aspectele intime ale vieţii sale şi că preferă să le trăiască departe de lumina reflectorelor. 

"Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent. Ştiu că poate sună egoist ce spun, dar eu asta cred cu adevărat”, au fost cuvintele lui Ştefan. "Lavinia merge cu mine în concerte atunci când doreşte, uneori vine, alte dăţi nu. Trebuie să fie conştientă că nu pot petrece foarte mult timp cu ea, eu mă ocup de altceva atunci. Asta le spun şi copiilor mei când vin, că trebuie să se descurce şi să îţi ocupe timpul în lipsa mea", a relatat artistul în emisiunea "Dincolo de aparențe", în 2017.

Ștefan Bănică poartă numele bunicului, iar Violeta pe cel al bunicii

Cunoscutul cântăreț și om de televiziune mai are un băiat, Radu Ștefan (17 ani), din relația cu Camelia Constantinescu. Puștiul i-a moștenit frumusețea, dar și dragostea pentru lumea artistică, fiind actor la Teatrul de Comedie, din București, în piesa ...și a apărut în trei dintre videoclipurile lui Bănică Jr. Acesta a fost botezat cu numele bunicului, Ștefan Bănică, marele actor care s-a stins din viață pe 26 mai 1995.  Iar Violeta (10 ani),  fiica pe care o are din căsătoria cu vedeta tv Andreea Violeta Marin, poartă numele bunicii din partea mamei, Violeta Marin, care s-a stins din viață în urma unui accident de mașină, în 1984, la numai 35 de ani: ”A murit în brațele mele” , povestea Andreea, la o emisiune tv.

Citește și:

EXCLUSIV! Sarcina a transformat-o uluitor pe soția lui Ștefan Bănică. Lavinia naște luna viitoare

Reacţie adorabilă a Laviniei Pârva: se compară cu ursuleţul Bamse

image
image
image
image
image
image
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
   Camelia Potec (41 de ani) se bucură din plin de ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini
image
actualitate.net